Drage moje, u današnje vreme zaista je privilegija biti žena. Divne ženske noge koje hodaju na vrtoglavim potpeticama svakako su sinonim za seksepil. Obujte svoje omiljene cipele, udobno se smestite i čitajte.

Ima li išta lepše nego kada shvatite da vam je od plate ostao neki višak koji možete potrošiti na nešto čime ćete sebe zadovoljiti. Naravno, kupovina. Toliko je sjajno kada na dobru haljinu dođu još bolje cipele, pa onda nakit, i sve to ne prolazi bez odlične torbe. Mnoge dame uzdišu za prelepim torbama Hermes, kao i za prelepim kreacija Aleksandra Mekvina (Alexander McQueen), ali drage dame, ne pravi se stil samo od skupih stvari.

Toliko dobro obučenih devojka oko nas samo pružaju idealan dokaz kako se od malo novca može napraviti odlična kombinacija. Uz sve to, proleće je godišnje doba kada možete istraživati na tom polju i uklapati totalno kontradiktorne stvari, samo ko to zna, a i možete pratiti savete blogerki širom sveta.

Nema ništa lepše od stilizovane devojke, koja ume da iznese svaku svoju odevnu kombinaciju. Trudite se oko sebe i svoje lepote, spoljašnji izgled će nadasve biti najlepši ako ste ispunjene unutar sebe i zadovoljne onim što nosite.

foto5 Štikle i ostale stvarčice

Štikle i ostale stvarčice

Zaista, ženu neverovatno može usrećiti odličan par cipela, koje će svrstati među ostale komade. Jeste da će posle par dana da kuka za nekim drugim, ali to je u ženskoj prirodi, nikada nemaju šta da obuju, odnosno obuku, iako je ormar u fazi raspadanja.

Ne, to ne znači da stanete sa kupovinom. Prolećne kolekcije počele su da okupiraju gradove, odličan izbor kako garderobe, tako i obuće svakog će ostaviti bez daha, a žena nije žena ako se na zakači bar za sto pari cipela, i od istih kupi bar neke. Dame, uživajte u čarima kupovine koliko god vam vreme i finansije to dozvoljavaju i potrudite se da imate svoj upečatljiv stil koji od silnih stvari možete i napraviti.

Ne trudite se da se stopite u masu, već da kontrirate svemu tome, i da ostavljate bez daha. Ni pun garderober nije znak da ćete umeti sve da spojite, trudite se da od nekih omiljenih komada svaki svoj stajling učinite sjajnim.

Budite u ritmu sa godišnjim dobom, neka vaša torba govori o vama, odnosno njena unutrašnjost.

Ne zaboravite da uz sve ostale stvarčice naučite nekada da kažete stop. Razgledajte izloge, hranite maštu, pravite kombinacije, ne kupujte nešto samo da biste kupili.

Svakako da su ženi cipele slaba tačka, svaka boja, svaka nijansa, različiti dizajni, sandale, cipele, papučice, baletankice, nikad dosta. I jeste. Tako je.

Samo se potrudite od svega da izvedete ono najlepše i uživajte u svakom trenutku noseći te stvarčice, hodajući u prelepim cipelama.

Inspiraciju za ovaj tekst autorka je pronašla na stranici “Štikle i ostale stvarčice”.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments