5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ako se boje povežu sa svojom simbolikom, one mogu komunicirati na začuđujuće načine, a to je donekle način na koji modne blogerke komuniciraju sa svojim pratiocima… preko kombinacija koje ponesu i boja koje su dominantan elemenat svakog autfita.

Upravo to otkrivaju sledeće kombinacije koje potpisuju blogerke Zorana, Tamara i Brana i stvaraju topao efekat, podstičući vesele mentalne aktivnosti i neponovljivu energiju.

Prva na našoj listi sasvim slučajno našla se Zorana Jovanović, koju verovatno svi vi već pratite. O njenom stilu ne treba posebno pričati, jer je i ovog puta ostala dosledna sebi, ležernosti i urbanom stilu. Kako nam leto dolazi polako da sporije ne može biti, ona je počela da nosi stvari u upadljivim bojama poput neonske i svetloplave, a i crvene, a njih kombinovala sa crnom.

Ovo je odličan način da zasijate, a Zorana je to učinila igrajući se sa stilovima i njen magični štapić stvorio je sledeće:

139 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana 231 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana 332 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana

Tamara Kalinić sa bloga “Glam and Glitter” zasijala je u pravom smislu te reči. Dok je uživala na Ibici, odvojila je vreme za svoje pratioce i pokazala nam kako se treba oblačiti na odmoru.

Savršeno stilizovana kao i uvek, iskoristila je crnu boju kao materijal za eksperimentisanje, a ona se savršeno uklapa sa cvetnim dezenom.

Ukoliko volite belu, vreme je da je izvadite iz garderobera i naravno, po preporuci ove blogerke, kombinujete sa svetloplavom.

424 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana 523 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana 618 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana

Kad je Branislava Antović u pitanju mi ne moramo ništa reći, ona je sve sama kazala: “Kombinacija predstavlja moj način da se poigram sa formalnim poslovnim izgledom, printovima i klasikom. Ujedno, i moj predlog kako da strogi poslovni dress code preokrenete u svoju korist. Nadam se da će delovati inspirativno na vas. ”

I mi se nadamo da ste posetili Brana’s Divine World sajt, jer će vas tamo dočekati dosta lepih kombinacija, prožetih umetničkim duhom i ovo je svakako kutak koji nudi “fashion yes yes” momente.

714 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana 811 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana 98 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana

Violeta Stojanović

Editors choice