10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Ako se boje povežu sa svojom simbolikom, one mogu komunicirati na začuđujuće načine, a to je donekle način na koji modne blogerke komuniciraju sa svojim pratiocima… preko kombinacija koje ponesu i boja koje su dominantan elemenat svakog autfita.

Upravo to otkrivaju sledeće kombinacije koje potpisuju blogerke Zorana, Tamara i Brana i stvaraju topao efekat, podstičući vesele mentalne aktivnosti i neponovljivu energiju.

Prva na našoj listi sasvim slučajno našla se Zorana Jovanović, koju verovatno svi vi već pratite. O njenom stilu ne treba posebno pričati, jer je i ovog puta ostala dosledna sebi, ležernosti i urbanom stilu. Kako nam leto dolazi polako da sporije ne može biti, ona je počela da nosi stvari u upadljivim bojama poput neonske i svetloplave, a i crvene, a njih kombinovala sa crnom.

Ovo je odličan način da zasijate, a Zorana je to učinila igrajući se sa stilovima i njen magični štapić stvorio je sledeće:

139 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana 231 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana 332 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana

Tamara Kalinić sa bloga “Glam and Glitter” zasijala je u pravom smislu te reči. Dok je uživala na Ibici, odvojila je vreme za svoje pratioce i pokazala nam kako se treba oblačiti na odmoru.

Savršeno stilizovana kao i uvek, iskoristila je crnu boju kao materijal za eksperimentisanje, a ona se savršeno uklapa sa cvetnim dezenom.

Ukoliko volite belu, vreme je da je izvadite iz garderobera i naravno, po preporuci ove blogerke, kombinujete sa svetloplavom.

424 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana 523 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana 618 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana

Kad je Branislava Antović u pitanju mi ne moramo ništa reći, ona je sve sama kazala: “Kombinacija predstavlja moj način da se poigram sa formalnim poslovnim izgledom, printovima i klasikom. Ujedno, i moj predlog kako da strogi poslovni dress code preokrenete u svoju korist. Nadam se da će delovati inspirativno na vas. ”

I mi se nadamo da ste posetili Brana’s Divine World sajt, jer će vas tamo dočekati dosta lepih kombinacija, prožetih umetničkim duhom i ovo je svakako kutak koji nudi “fashion yes yes” momente.

714 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana 811 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana 98 Stil kojem verujete: Modne blogerke ovih dana

Violeta Stojanović

Editors choice