Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Stil manekenke Hane Gabi Odijel

Stil manekenke Hane Gabi Odijel

Iako neobične lepote, Hane Gabi Odijel je veoma popularna i zapažena u svetu mode, zbog čega je postala muza popularnog kreatora Aleksandra Vanga i modnog fotografa Stivena Mejsela. Hane Gabi je zanimljiva i inspirativna i zbog svog načina odevanja, pa se njene slike često mogu naći na street style blogovima, jer na najbolji način trendove sa piste prenosi u svakodnevni život. Karijeru modela započela je 2005. godine, kada je radila revije za brendove Marc by Marc JacobsRodarteRuffian i Thakonn, dok je prvi editorijal za magazin “Vogue” uradila sa samo 19 godina.

U svakodnevnom odevanju, najčešće kombinuje printove, boje i teksture, i to uvek čini na pravi način. Lično ne voli uvek da nosi torbe jer joj se čine manje funkcionalnim, a za asesoare smatra da mogu da pomognu u realizaciji ideje, ali i da je nekada manje zapravo više.

Njen stil je neustrašiv. Njene mešavine sportskih, dizajnerskih i androgenih komada ne prestaju da privlače pažnju. Ona smatra da je odeća proslava samoizražavanja. Otvorenog je uma i najdraže su joj one kombinacije koje oduzimaju najmanje vremena, tj. one koje se ne planiraju, nego se dese u momentu.

Uvek se oseća prijatno u onome što nosi i poručuje da je oblačenje jedan od najboljih načina da pokažete kako se osećate iznutra, te ističe da svaka žena treba da nosi odeću, nedozvoljavajući da ona nosi nju.

Predstavljamo vam stil manekenke Hane Gabi Odijel.

stil manekenke hane gabi odijel 1 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 2 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 3 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 4 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 5 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 6 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 7 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 8 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 9 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 10 Stil manekenke Hane Gabi Odijel

ZANIMLJIVO:

Street Style: Kejt Lanfer

Street Style: Moda na ulicama Brazila

Street Style: Moda na ulicama Tokija

Mina Maksimović

Editors choice