Iako je Brazil čitavog avgusta u centru pažnje zbog Olimpijskih igara koje su ove godine održane u Rio de Žaneiru, razlog zbog kog su poznate Brazilke naša današnja inspiracija u odevanju upravo je njihova atraktivnost, besprekoran stil i izgled koji samo poželeti možemo. One su nestvarno lepe, uvek besprekorno odevene, a uz to i veoma uspešne. Ovo su najstilizovanije poznate Brazilke. I dok neke od njih vrlo dobro znate, ostale ćete, nakon ovog teksta, sigurno poželeti da malo bolje upoznate.

Žizel Bundšen

Poznatija kao “Telo”, brazilski supermodel Žizel Bundšen izgleda besprekorno u svemu što ponese. Nama se, od svih njenih dosadašnjih modnih izdanja, naročito dopala ova haljina Anthony Vaccarello, koju je prelepa Brazilka nosila na Met gali i pritom izgledala kao prava vamp chic.

stil poznatih brazilki nas je neiscrpni izvor inspiracije 1 Stil poznatih Brazilki naš je NEISCRPNI izvor inspiracije

Alesandra Ambrosio

Još jedna poznata lepotica koja nas svakim svojim pojavljivanjem ostavi bez reči jedan je od najpoznatijih brazilskih supermodela. U pitanju je, naravno, Alesandra Ambrosio, dama koja je poznata po besprekornoj figuri i seksepilu, koji vrlo rado ističe kroz svoje odevanje. Naš omiljeni modni momenat ove prelepe manekenke upravo je ovo izdanje u kompletu modnog brenda Cushnie et Ochs.

stil poznatih brazilki nas je neiscrpni izvor inspiracije 2 Stil poznatih Brazilki naš je NEISCRPNI izvor inspiracije

Helena Bordon

Kao jedna od najpoznatijih brazilskih modnih blogerki, Helena Bordon ima rezervisana mesta u prvim redovima na revijama najpoznatijih brendova – od Valentina do Diora. Njen stil mogli bismo definisati kao savršen spoj statement odevnih komada i podjednako upečatljivih aksesoara.

stil poznatih brazilki nas je neiscrpni izvor inspiracije 3 Stil poznatih Brazilki naš je NEISCRPNI izvor inspiracije
Comments