Jedna od odlika prave dame je ta da ona, pored stava koji čini suštinu svakog savršenog izgleda, uvek uklapa odevne kombinacije i aksesoare koje nosi.

Ovo modno pravilo je od davnina zastupljeno kod članica plemićkih porodica, koje i danas na svim većim svečanostima nose haljinu, cipele, šešir i tašnu u potpuno istoj nijansi plave, crvene ili bilo koje druge boje za koju su se odlučile. Međutim, da ovo modno pravilo ne vole samo plemkinje, pokazale su nam i mnoge poznate lepotice, za koje možemo reći da su dame, zato što nas uvek iznova oduševe svojim stavom, stilom i besprekornim izgledom.

Ako i vi želite da izgledate kao prava dama, najvažnije je, najpre, da vaš stav odaje samopouzdanje i sigurnost, ali i da vaša garderoba uvek bude pažljivo odabrana i uklopljena.

Pogledajte kako izgledaju prave dame među poznatim lepoticama.

stil prave dame uklopite haljinu i cipele 1 Stil prave dame: Uklopite haljinu i cipele stil prave dame uklopite haljinu i cipele 2 Stil prave dame: Uklopite haljinu i cipele stil prave dame uklopite haljinu i cipele 3 Stil prave dame: Uklopite haljinu i cipele stil prave dame uklopite haljinu i cipele 4 Stil prave dame: Uklopite haljinu i cipele stil prave dame uklopite haljinu i cipele 5 Stil prave dame: Uklopite haljinu i cipele stil prave dame uklopite haljinu i cipele 6 Stil prave dame: Uklopite haljinu i cipele

ZANIMLJIVO:

Dame uvek imaju prednost!

Vodič za devojke: (P)ostanite dame!

Jasna Đorđević

Comments