Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Najranija sećanja na Nideniju Haton Krejg tiču se stilizovanja i igranja sa kreiranjem haljina. Kao veoma mlada pozajmila bi balsku haljinu iz bakinog garderobera i tako sišla na doručak. Ipak, ona je pravo otkriće što se tiče dizajniranja, a priznaje da je pravi fanatik što se tiče večernjih, elegantnih haljina. Njena baka bila je Mardžori Meriveder Post, koja je često opisivana kao oličenje gracioznosti i stila.

Njena druga baka bila je poznata glumica, dok joj se majka ostvarila kao uspešni umetnički fotograf. Jasno je od koga je nasledila tu umetničku crtu i istančan osećaj za stil. Ovog puta bavimo se instinktom koji se nasleđuje i šta ostaje kada prođu godine, a osoba nestane?

“Ja sam te sreće da je spavaća sobe moje bake pripala meni. Ona je bila kraljica za uređenje enterijera, a detalji su posebni, napravljeni specijalno za nju” – kaže Nidenija.

152 Stil se nasleđuje: Nidenija Haton Krejg

“Stil je nešto što se nasleđuje, a ja sam imala od koga”, dodaje ona. Puna je holivudskih priča, a sa ponosom ističe da je prvi posao njene bake bio modeling i to za naslovnu stranu časopisa “Vogue”. “Glamur i stil bili su sastavni deo njenog života. Bila je nezavisna i puna entuzijazma, a iskustvo koje je stekla bilo je dovoljno da deo svog života prenese na mene.”

Velika je šansa studirati po ugledu na najpoznatije dizajnere. Atmosfera je bila druželjubiva, učenje zabavno, a osećaj zajedništva i bliskosti oseća se i danas. Studiranje na Braun Univerzitetu rezultiralo je diplomom istorije umetnosti, ali i šansom da sarađuje sa brendovima: Vera Wang, Alice & Olivia i na kraju Peggy Jennings.

Ambiciozna razmišljanja i potvrđeni talenat kulminirali su šansama da pokaže šta zna, a to se najbolje može videti i po privatnom prostoru i načinu na koji ga je dekorisala.

Ističe da voli da nosi džinovske bisere. Većina nakita je nasleđeno, neki komadi su mamini, a neki bakini. U svojoj kolekciji ima prsten iz pedesetih, ali i dijamante koje sa ponosom nosi, pored poklona koje je dobijala za značajne događaje. Najbolja stvar u ovoj kolekciji je kutija koja je godinama u njihovoj porodici.

238 Stil se nasleđuje: Nidenija Haton Krejg

Neki od omiljenih komada koje ona stalno nosi

Moja prababa je bila kraljica maskenbala. Imala je gramurozne kostime napravljene specijalno za nju. Mnogo detalja, zanimljivi korseti, krzno i saten nešto su što ih krasi.

329 Stil se nasleđuje: Nidenija Haton Krejg

Blejzer iz bakine kolekcije

429 Stil se nasleđuje: Nidenija Haton Krejg

Fantastična fotografija njenih manžetni

521 Stil se nasleđuje: Nidenija Haton Krejg

Nešto drugačije i specifično

617 Stil se nasleđuje: Nidenija Haton Krejg

Upoznajte se sa Nidenijinom bakom, ženom od koje je nasledila stil

716 Stil se nasleđuje: Nidenija Haton Krejg

Slika njene kolekcije i neki detalji koji život znače

814 Stil se nasleđuje: Nidenija Haton Krejg

Slika koja budi sećanja

99 Stil se nasleđuje: Nidenija Haton Krejg

Inspirativni zid

106 Stil se nasleđuje: Nidenija Haton Krejg

Unikatni modeli


Violeta Stojanović

Editors choice