Dvejn Tajron Vejd (Dwyane Tyrone Wade) je američki košarkaš, član postave Miami Heat-a. Osim talenta za košarku, posvećenosti humanitarnom radu i religiji, nalazi se na samom vrhu liste najbolje odevenih sportista sveta. Kako sam priznaje, s obzirom da je u timu sa Lebronom Džejmsom (Le Bron James) i Krisom Bošom (Chris Bosh), trudi se da uvek bude na nivou zadatka kada je oblačenje u pitanju, tako da zajedno čine trojicu besprekorno stilizovanih momaka. Njegovom stilu doprineo je  predsednik kluba Pet Rajli (Pat Riley) za koga kaže da je “Mr. GQ”. Di-Vejd je već nekoliko godina u srećnoj ljubavnoj vezi sa glumicom Gabrijel Junijon (Gabrielle Union), pa mu tako ni pojavljivanja na crvenom tepihu nisu strana.

Kako sam priznaje, ne podnosi šoping, pa je iz tog razloga unajmio stilistkinju Kejlien Barnet (Calyann Barnett), koja  u dogovoru sa njim odabira garderobu za različite prilike. Najteža stvar za nju bila je da ga odgovori od nošenja vrećastih pantalona i oversized majica. Danas sa sigurnošću se može reći da je njena misija uspela. Vejd izgleda sjajno, nosi ono što mu se dopada i ne mari za tuđa mišljenja. Jednom prilikom, dok su Lebron i on letovali na Bahamima, na plaži se pojavio sa crno nalakiranim noktima na nogama, a Lebron je samo prokomentarisao da, koliko god to bilo ludo i uvrnuto, to je on. Viđen je i na milanskoj nedelji mode, posmatrajući iz prvog reda revije brendova Versace i Dsquared, koji uz brend Calvin Klein, spadaju u njegove omiljene. Obožava i šarene Paul Smith čarape, kao i satove i to marke Hublot, koji je i zvanični sat Miami Heat-a.

1.13 Stil sportista: Dwyane Wade

Originalno: svetlo sivo odelo i ešarpa

2.12 Stil sportista: Dwyane Wade

Opušten izgled postignut kombinovanjem odela i majice

3.14 Stil sportista: Dwyane Wade

Dvobojni džemper i neizostavni zlatni nakit

4.9 Stil sportista: Dwyane Wade

Vrhunska elegancija

5.12 Stil sportista: Dwyane Wade

Odelo od listera, šal i patike- njemu prolazi

6.10 Stil sportista: Dwyane Wade

Vejd obožava džempere sa V izrezom, kao i džepne maramice

7.11 Stil sportista: Dwyane Wade

Hrabri spoj klasičnog crnog odela sa satenskim reverima i patika

8.9 Stil sportista: Dwyane Wade

Farmerke brenda Dsquared2, blejzer i patike YSL

9.13 Stil sportista: Dwyane Wade

Odelo omiljenog brenda Calvin Klein

10.14 Stil sportista: Dwyane Wade

Dosledan sebi, ne mari za komentare

Prethodni tekst iz serijala “Stil sportista” možete pronaći ovde.


Aleksandra Duždević – Istinski hedonista. Zaljubljena u modu, jezike, umetnost, u svakom smislu! Film na dan, za dobro raspoloženje, dobra knjiga-lek svakoj boli! Srce ispunjeno ljubavlju obojeno crveno-belim bojama!

Comments