Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Niža si nego što bi želela? Pa, vreme je da objaviš rat svojoj visini! Štikle u ruke (odnosno, na noge) i isprobaj ovih deset jednostavnih trikova kako da uz pomoć odeće koju nosiš izgledaš više!

Bluze sa V izrezom

Za razliku od rolki, “otvoreni” gornji delovi odeće učiniće tvoj vrat vizuelno dužim, a samim tim će i celo tvoje telo izgledati duže, a ti više. Diskretan dekolte zaista može učiniti čuda!

Dubok šlic

Duboki šlic sa strane na dugoj lepršavoj suknji ili haljini nije samo nešto što je moderno i popularno, već i nešto što će ti omogućiti da izgledaš više. Osim toga, ovakvi modeli odeće odlično će se slagati i uz visoke potpetice, ali i uz ravnu obuću.

Široke pantalone

Zvonarice će mnogo bolje učiniti tvoje noge dužim nego što će to učiniti skinny jeans. U zavisnosti od svoje građe, odaberi sasvim široke, suknja-pantalone ili klasične pantalone koje se šire od kolena na dole. Odličan izbor kako za ležerne prilike, tako i za one elegantnije!

Editors choice