Ukoliko planiraš da nešto zaista promeniš na sebi u 2017. godini, neka to bude tvoja frizura. Nekako, kada kada god odlučimo da nešto na sebi promenimo i kada izbor padne baš na kosu, velike su verovatnoće da ćemo to i ispuniti, jer nam promena frizure dođe kao nešto najbezbolnije, a ipak najprimamljivije i najuzbudljivije. Ako ste ikada sa baš duge kose “prešle” na dosta kraću, onda vam je i te kako jasan i poznat taj osećaj uzbuđenja zbog promene!

U redu, onda smo vas ubedili da u novoj godini predstavite i novu frizuru, zar ne? A kako bismo vas ohrabrili i podržali u toj odluci, predstavljamo vam nekoliko “hot” frizura za narednu godinu u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Moderan “shag”

Ova frizura je, može se reći, nastala od najpopularnije frizure u 2016. godini – loba, samo što je reč o malo naprednijoj i modernijoj verziji. Dakle, kosa je dužine tik do ramena, a neophodno je da bude u “slojevima” kako biste dobile razigran i dinamičan izgled. U skladu sa šišanjem, stilizujte je tako da bude puna volumena i pomalo “messy”.

moderan shag Stilisti otkrivaju: Ovo su frizure koje ćemo voleti u 2017.
Comments