Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Već smo zagazili u ovu 2020. godinu i već sada možda možemo da naslutimo šta nam sprema. A sprema nam mnogo toga u svakoj oblasti izgleda. Radujemo joj se jer verujemo da će zaista, kako astrolozi predviđaju, ova godina biti u znaku anđela. Astrolozi su rekli svoje, kada je njihovo polje delovanja u pitanju, ali sada su na redu stilisti. Kakva će ovo godina biti kada je moda u pitanju, šta možemo da očekujemo, šta ćemo zavoleti i čemu ćemo se radovati:

Peplum 

Iako smo pomislili da je ovaj trend ostao u prethodnoj deceniji i da ga zasigurno više nećemo viđati, izgleda da smo ipak pogrešili. Naime, stilisti veruju da će ovo biti jedan od dominantnijih trendova ove godine. Haljine i gornji delovi garderobe sa jednim karnerom, baš tamo gde treba, mogu da izgledaju dobro, možda ne baš tako savršeno, ali, priznajemo, ove haljine su vrlo funkcionalne. Mogu da istaknu figuru i mogu da sakriju sve ono što ne želiš da pokažeš. Zato se ovom trendu na neki način i radujemo i ne radujemo.

Vertikalne pruge ćemo voleti više nego horizontalne 

I horizontalne i vertikalne pruge ćemo voleti ove godine. Ipak, stilisti veruju da će vertikalne pruge biti aktuelnije i to one deblje. Garderoba sa ovakim “printom” se mnogo lepše slika, te naravno da ćemo uzeti u obzir ovo njihovo mišljenje i možemo da očekujemo da će Instagram biti u nekom trenutku i preplavljen prugicama.

View this post on Instagram

#stripes

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Koža u svakom obliku

Kožu ćemo ove godine viđati više nego ijedne druge, ako je verovati stilistima. I u toku prošle godine primetili smo da je ovaj trend počeo da dobija veću pažnju. Koža u svakom obliku podrazumeva i neizostavne kožne jakne, kožne kapute, kožne pantalone i celokupne kožne outfite. Ovakav stil može da deluje veoma kul, skupo i elegantno. I što je najinteresatnije – kožu ćemo viđati u raznim bojama. 

Puff rukavi nastavljaju da dominiraju i ove godine 

U prošloj smo ih zavoleli, a sada ćemo ih potpuno prihvatiti. Puff rukave ćemo viđati svuda – i u kežual prilikama i u onim svečanim. Postaće jednostavno deo naše modne rutine. I stvarno se radujemo zbog toga, s obzirom da ovi puff rukavi nekako daju poseban šmek našem celokupnom stajlinu.

Sedamdesete u 2020. 

Možda smo sve što smo mogli pokupili iz devedesetih i sada polako idemo dublje u prošlost, da vidimo ima li tamo materijala. I naravno da ima. Minimalno smo se do ove godine okretali sedamdesetim, međutim sada je pravo vreme da pojedine trendove sedamdesetih ponesemo u novom, modernom ruhu. A znaš šta to znači? Zvonarice će ove godine biti jače nego ikada! Da li si već odabrala svoj omiljeni par?

View this post on Instagram

Flares are back 🖤

A post shared by Amy-Beth van der Lowen (@amybethvdl) on

Editors choice