Gigi i Bella Hadid važe za neke od najbolje stilizovanih supermodela, a iza njihovih fenomenalnih kreacija stoji stilistkinja Mimi Cuttrell. Mimi živi i radi u Njujorku, sa sestrama Hadid sarađuje već godinama, a one čak i nisu jedine poznate ličnosti za čije stilizovanje je zaslužna ova genijalna stilistkinja. Lily-Rose Depp, Priyanka Chopra Jonas, Camila Coelho samo su neke od poznatih dama koje su joj poklonile poverenje i samim tim sebi zagarantovale nezaboravan izgled svaki put.

Ipak, umeće stilista se ne ogleda samo u pripremama za crveni tepih, koji realno iziskuje mnogo, već i u svakodnevnim stajlinzima koji treba da budu jednako inspirativni, koliko god bili jednostavni. Možemo slobodno da kažemo da Mimi i tu “kida”, zato rado prihvatamo njene savete i predloge kojih to top 5 komada treba da imamo u svojim garderoberima. 

Farmerke na koje uvek možeš da se osloniš

Bez obzira na to da li voliš džins ili ne, farmerke koje ti stoje kao da su za tebe šivene, u kojima se osećaš dobro i prijatno, must have su za svakog od nas. Mimi preporučuje da to budu farmerke ravnog kroja, koje se mogu nositi kako uz patike tako i uz cipele na štiklu, dakle u svakoj prilici, ali slobodno možeš da odabereš i drugi model ukoliko je to nešto što ti najbolje pristaje.

Statement sako

Ovakav upadljiv komad definitivno unapređuje svaki stajling, koliko god on bio jednostavan ili već viđen. Osim toga, sako je odlična zamena za jaknu tokom proleća ili jeseni, te samim tim garantuje odličan izgled tokom cele godine. Ukoliko nisi pristalica sakoa, samo mu daj šansu i videćeš da ćeš ga brzo zavoleti.

Comments