Da komfor može biti stilizovan, naučila nas je 2020. kada je #ostanikodkuće umesto potrebe postalo obaveza. Svi smo mi imali momente da pet minuta pred dogovoreni izlazak isključimo telefon, prosto jer nam se ne da da idemo među ljude, i da momente usamljenosti pretvorimo u kvalitetno vreme sa sobom dok u staroj trenerci ispijamo vino i jedemo kokice. Prošle godine to nije bio izbor, već obaveza. Morali smo da ostanemo kod kuće zbog svog zdravlja, i zdravlja onih oko nas. Ipak, u nama se stvorilo nezadovoljstvo koje pomešano sa dosadom i željom da se osećamo lepo, čak i kad nas niko ne vidi, dovodi do toga da i u komforu svog doma nekad poželimo da budemo fešn jes jes.

A to su shvatili i mnogi svetski dizajneri, tako da su modele odela i svečanih haljina zamenili stilizovanim trenerkama, crop topovima i što prirodniji look. 

Zato vam donosimo načine kako da se osećate stajliš, čak i u svom prirodnom staništu.

Široke majice

“Šljampav” stil je došao u talasu osamdesetih kada su nove generacije otkrile film „Flešdens“. Zajedno sa njim, dok u pozadini ide pesma „Maniac“, od prolaznog trenda postali su klasici. Kada je godina u znaku komfora, i kada su nam socijalna dešavanja svedena na minimum, široke majice nam omogućavaju da se u svoj toj pamučnoj udobnosti osećamo poželjno – dovoljno je samo da spustimo rukav na jedno rame. Prednost je što su nam mogućnosti beskrajne, i možemo ih nositi u skladu sa našim vajbom tog dana. Da li želimo neku jednobojnu majicu ili neku sa dovitljivm natpisom – do nas je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Braon maskara

Zajedno sa udobnijom odećom dolazi nam i prirodniji izgled. Trudimo se da samo naglasimo, a ne unakazimo prirodno. Lice koje na sebi nosi težinu neodgovarajuće šminke, teško da može da ostavi utisak svežine i odmora, a to je nešto ka čemu svi težimo. Pogotovo kad nas život iznenadi i mi, čak i u ovoj usporenoj verziji života ne uspevamo da se naspavamo. Da bismo delovali budno iznutra koristimo kafu, a spolja – maskaru. Samo ovog puta, braon. Braon maskara deluje mnogo prirodnije, pogotovo za sve nas svetlijeg tena, obrva, očiju i aure. Ona daje vašim očima toplinu dok nas crna zatvara, uokviruje i stavlja u kalup. Kad je jednom probate, više nikad nećete koristiti crnu maskaru. Pogled je drugačiji kroz braon trepavice.

Comments