Vreme je da se pozabavimo malo najomiljenijim aksesoarima i najboljim prijateljima svake devojke, kao što su na primer dijamanti. Dobro, nisu baš dijamanti i brilijanti u pitanju, ali svakako nakit jeste, pa je vreme da zaviriš malo u sve ono što se pripremalo u modnom svetu, te koji su to trendovi koji će vladati u svetu aksesoara i nakita koji ćeš nositi tokom proleća najpre.

Ako si se informisala, asimetričnost je nešto što će biti jako popularno u svetu mode, pa takvi odevni komadi polako uzimaju primat nad mnogim ostalim. Isti taj trend polako se prenosi i na nakit, pa će različite veličine, minđuše biti vrlo popularne. Jedna veća, druga manja i zanimljiv, jedinstven izgled biće zagarantovani za tebe narednih meseci.

nakit 1 Stilizuj se trendi komadima nakita

Minđuše će inače biti jedan od najpopularnijih komada nakita tokom proleća. Nakon sezona prevelikih i prenapadnih ogrlica, nakita koji “vrišti” na sve strane, minđuše u najrazličitijim oblicima će biti najtraženije. Posebno ukoliko je njih više na jednom uhu, a da nisu sitne, već da spajaju elegantan izgled uz atraktivan dizajn.

nakit 2 Stilizuj se trendi komadima nakita

Ali, ako si mislila da će statement komadi nakita, poput glomaznih minđuša prestati da budu must have, prevarila si se. I tokom narednog perioda one će sasvim biti atraktivne i poželjne za različite prilike i autfite.

nakit 3 Stilizuj se trendi komadima nakita
Comments