Večita borba vodi se kod devojaka kada imaju kovrdžavu kosu, jer bi volele da je ravna, te one sa ravnom žele kovrdže. I tako u nedogled, od pamtiveka. No, kovrdažava kosa izgleda veoma lepo, može odlično da se stilizuje i da vam upotpuni ceo izgled u svakoj situaciji, prilici, ma gde god da ste se zaputile. To često pokazuju i brojne poznate dame, pa je potrebno da samo “bacite” pogled na njih, te uvidite da i sa kovrdžama možete izgledati odlično uvek i svuda.

Keri Vašington često pokazuje svoje “divlje” uvojke, te zaista bujnu, crnu kosu, koja uvek savršeno izgleda, pa čak i uz elegantne, svečane toalete koje ponese na crvenom tepihu. Definitivno dobar pokazatelj da su afro lokne uvek savršen izbor.

Stilizujte svoju kovrdžavu kosu poput poznatih dama Stilizujte svoju kovrdžavu kosu poput poznatih dama

Zendaja je neko ko najčešće nosi lokne, samo što su nešto smirenije i imaju uvek prirodan izgled. Mada nikada nisu tako “divlje” već dobro definisane, zbog čega uvek izgledaju odlično.

Stilizujte svoju kovrdžavu kosu poput poznatih dama2 Stilizujte svoju kovrdžavu kosu poput poznatih dama

Prirodan, messy izgled često loknama postigne Blejk Lajvli kojoj one veoma dobro stoje i izgledaju savršeno sa njenom plavom kosom.

Stilizujte svoju kovrdžavu kosu poput poznatih dama3 Stilizujte svoju kovrdžavu kosu poput poznatih dama
Comments