Stilska inspiracija pogodna za svačiji budžet – kompletni outfiti do 7000 dinara

 

Želite da se obučete u skladu sa trendom, komforno, važan vam je kvalitet tekstila koji nosite i njegova izdržljivost – i da sve to bude po pristupačnoj ceni? Jednoglasan odgovor je verovatno DA, a LIDL je i ovoga puta tu za vas i sve vaše potrebe. Ovom prilikom predstavljamo vam odevne komade i aksesoare iz kolekcije Esmara, koje odlikuje pouzdani nemački Hohenstein kvalitet, koji garantuje postojanost, otpornost, bezbednost materijala i tačnost veličina. Uz to, njihova cena je izuzetno pristupačna – a u nastavku vam predlažemo kako da se kompletno i efektno u LIDL-u obučete za svaku priliku, u budžetima od 5000, 6000 i 7000 dinara.

Trendy poslovno do 5000 dinara

Ukoliko ste urbana žena poslovnog duha, ali volite i da se osećate udobno u svakom trenutku – ovo je look za vas. Trikotažnu sivu suknju uklopite uz klasik crnu bluzu sa dugim rukavima i komforni casual sivi sako, sa rukavima koje možete podvrnuti. Ovaj look zaokružite jednostavnim plitkim crnim čizmama. 

340A5159 Stilska inspiracija pogodna za svačiji budžet – kompletni outfiti do 7000 dinara

Everyday komforno do 5000 dinara

Svaka od nas želi da poseduje tih nekoliko klasičnih komada za svakodnevno nošenje, koji su uvek u trendu i lako se uklapaju. U ovom stajlingu uz uske crne pantalone sa elastinom obucite majicu dugih rukava u toploj jesenjoj boji, a look zaokružite toplim kardiganom. I kao savršen aksesoar uz ovu kombinaciju, obujte jednostavne, plitke crne čizme za svaki dan.

340A5202 Stilska inspiracija pogodna za svačiji budžet – kompletni outfiti do 7000 dinara

Urban casual do 6000 dinara

Preko sive haljine sa kratkim rukavima koju lako možete uklopiti uz druge odevne komade obucite topli oversize cardigan iz Esmara kolekcije, koji je savršena zamena laganoj jakni u prvim danima jeseni. Ovaj look upotpunite plitkim braon čizmama na pertlanje, koje nikada ne izlaze iz mode.

340A5014 Stilska inspiracija pogodna za svačiji budžet – kompletni outfiti do 7000 dinara

Fall chic do 7000 dinara

Ovaj look je bezvremenski klasik i savršen je za hladne dane. Uz uvek aktuelni skinny fit džins uklopite komforni teget duks na zakopčavanje i kabanicu u istom tonu. Ovu kombinaciju zaokružite udobnim braon čizmama za svaku priliku.

340A5085 Stilska inspiracija pogodna za svačiji budžet – kompletni outfiti do 7000 dinara

Kao i uvek do sada, LIDL je tu da vam po pristupačnim cenama pruži trendy odevne komade nemačkog kvaliteta u kojima ćete se osećati dobro svaki dan!

LIDL LOGO 1 Stilska inspiracija pogodna za svačiji budžet – kompletni outfiti do 7000 dinara

Produkcija fotografija i videa: WANNABE MEDIA studio

Comments