Vreme je da se malo osvrnemo na sve one autfite koji se sada nose i koji će se nositi tokom cele zime. Trendova je, pa nekada se čini i previše, te treba obratiti pažnju i odabrati ono što najviše odgovara našem ličnem stilu i modnom ukusu. I naravno, mi smo tu da vam u svemu ovome i pomognemo, pa s obzirom na to, pogledajte šta je dobro nositi u narednim danima, a čemu sledi izričito “NE”.

Kape su nam već potrebne, a kako odmiču dani, biće još potrebnije. Bez njih se i ne zamišljaju zimski autfiti, jer vreme zahteva, a uz sve to, odlično prate različite kombinacije. Međutim, ove godine sklanjamo kape poput kačketa i čvrste forme, sa dodacima koji podsećaju na dečije, ali će baggy kape biti veoma popularne i odlične za kombinovanje uz najrazličitije autfite.

Stilske greške Stilske greške koje se prave zimi i kako ih izbeći

Neki saveti idu i na račun obuće koja će se nositi u narednim mesecima. Ono što većina stručnjaka i modnih znalaca preporučuje jeste da se izbegavaju popularno nazvane “buca” čizme, jer daju prilično neugledan izgled, već da se akcenat prebaci na ženstvenost i elegantniji izgled, pa su čizme sa manjom ili većom štiklom, te dužine preko kolena, odličan izbor za vas.

Stilske greške2 Stilske greške koje se prave zimi i kako ih izbeći
Comments