Možda je toplo, odnosno, u nekim trenucima čak pretoplo, pa jedini san budu neka plaža ili obližnji bazeni uz koktel i suncobran, ali jedno moramo da priznamo, volimo leto i visoke temperature, ako ni zbog čega drugog, a onda zbog lepršavih i laganih odevnih komada koji daju odličan izgled. U čast letu, avgustu kao najlepšem letnjem mesecu, izdvajamo neke autfite koji će ti pomoći da u narednim danima izgledaš moderno, odlično stilizovano, ali i da ti u svemu bude sasvim udobno.

Letom i te kako bude problem kako iskombinovati jedan poslovni autfit, ali zato je tu uvek pencil suknja koja uz laganiju bluzu, košulju i sandale sa manjom potpeticom uvek bude pravi pogodak.

autfit 1 Stilske ideje za savršeno udoban i moderan avgust

Naravno, maxi haljine ne smeš nikako da izbegneš, tokom dana, večeri, u izlasku, na plaži… Bilo gde, one će biti tvoj najbolji prijatelj kada temperature dostignu vrtoglave cifre.

autfit 2 Stilske ideje za savršeno udoban i moderan avgust

Leto je pravo vreme za modne igrarije, vreme kada u potpunosti možeš svojoj mašti da dopustiš da se izrazi na način na koji to samo ona želi. Zbog toga miksovanje printova jeste jedan od omiljenijih načina da stil dovedemo do savršenstva i da se pokaže kako čak i nespojivi dezeni mogu da učine pravo modno čudo.

autfit 3 Stilske ideje za savršeno udoban i moderan avgust
Comments