Zvezda serije koju svi mnogo volimo, “Štreberi“, Kejli Kvoko, i u toj, ali i mnogim drugim ulogama očarala je mnoge, te jeste jedna od voljenijih glumica, posebno zbog toga što ima harizmu i nežnost u izgledu koja osvaja već na prvi pogled. Međutim, osim toga, često u svojim pojavljivanjima koristi neke modne trikove kojima uspeva da postigne odličan izgled, pa smo neke od njih izdvojili, tako da možete učiti na njenim stilskim lekcijama.

Kejli veoma dobro pokazuje da ženi nije uvek potrebna haljina kako bi izgledala odlično i ženstveno, već to može postići u jednom odelu. Belo odelo, uz crno-belu košulju, te crne štikle i neobaveznu punđu svakoj ženi će stajati odlično i učiniti da bude elegantna i otmena, te veoma ženstvena i senzualna.

Stilske lekcije Kejli Kvoko Stilske lekcije Kejli Kvoko

Kada želite da naglasite svoj struk, te da napravite siluetu i oblik peščanog sata od svog tela, trik kojem bi trebalo da pribegnete jeste pojas preko struka. To je i trik koji često “koristi” Kejli, pa je preko haljine jednom prilikom nosila crn pojas koji je jasno naglasio struk i učinio njen autfit kompletnijim i boljim.

Stilske lekcije Kejli Kvoko2 Stilske lekcije Kejli Kvoko

Jedan od trendova koji je već neko vreme prisutan jeste i spajanje sportskog i elegantnog ili glamuroznog u jednoj kombinaciji. Na primeru Kejli videćete spoj svetlucave, haljine za večernje izlaske i žurke, koju je ukombinovala sa patikama, te je postigla odličan i stylish spoj.

Stilske lekcije Kejli Kvoko3 Stilske lekcije Kejli Kvoko
Comments