Kada Viktorija Bekam daje savete o stilu i trendovima, sigurno je da ćemo svaki prihvatiti oberučke.

Ono što je Viktorija uspela tokom svih ovih godina koliko je na javnoj sceni je to da šta god videli ili čuli da je dizajnerka ponela ili rekla ne uzimamo sa rezervom. Jendostavno, kada su stilske lekcije u pitanju verujemo joj apsolutno.

Kada je poznata modna dizajnerka govorla o vrlinama nošenja patika i ravnih cipela, svi smo se pretvorili u uši. Kada je najavila svoju novu kolekciju nestrpljivo smo čekali trenutak kada ćemo moći da je pogledamo. A kada vidimo street style fotografije ili one sa crvenog tepiha odmah upisujemo beleške. Vodeći se svim ovim trebalo da bi da na kraju napravimo knjigu o savšrenim modnim kombinacijama u Viktorijinu čast.

Evo nekih primera koji govore o tome šta smo sve naučili od Viktorije Bekam kada su lekcije stila u pitanju.

Džins1 Stilske lekcije koje smo NAUČILI od Viktorije Bekam

Kombinacija obične pamučne majice i farmerica nikada ne izlazi iz mode. I to je zaista tako, godinama se ne menja ovaj modni trend, samo možda neki modeli farmerica postane više ili manje popularni a pamučna majica je uvek ista pamučna majica. U ovom slučaju bitno je obratiti pažnju na kvalitet i jednog i drugog komada, bitno je da je pamuk kvalitetan da se forma majice ne bi razvukla posle dva pranja. Isto važi i za džins, važno je da izgleda kvalitetno baš zbog toga što je ovo jednostavna kombinacija ali koja ne dozvoljava jeftin izgled.

Koral Stilske lekcije koje smo NAUČILI od Viktorije Bekam

Jarke boje su uvek dobrodošle. Iako smo poznatu kreatorku navikli da često viđamo u neprevaziđenoj crnoj ona itekako ume da napravi pravi izlet u jarke i vesele boje, koje su odlično prilagođene njenom tenu. I to ne samo jedan odevni komad nego ceo autfit ume da ponese u koralnocrvenoj boji i da obuje odgovarajuće cipele u istoj nijansi.

Tribine Stilske lekcije koje smo NAUČILI od Viktorije Bekam

Ne strahujte od kombinovanja različitih boja na istom odevnom predmetu. Čak i boje za koje biste pomislili da nikako ne idu jedna sa drugom kada se spoje na haljini ili majici izgledaju fantastično i moderno. Narandžasta, teget, bordo i bela kada bi se spojile na različitim komadima a u jednom autfitu možda i ne bi ovako očaravajuće izgledale kao na haljini u kojoj se stapaju jedna za drugom. Zanimljive boje i printovi uvek dođu kao osveženje vašem svakodnevnom stilu.

Comments