Od “klana” čuvenih sestara Kardashian, Kourtney je najstarija – ali to je ne čini najmanje zanimljivom. Ona je veoma mladolika izgledom i pre svega duhom, a njena atraktivna, magnetna energija ogleda se u njenom fizičkom izgledu i stilu. Kourtney je u poslednjih nekoliko meseci na ličnom stilskom putovanju i mi pred našim očima možemo videti kako njen stil evoluira i kako ona uživa u modi, zbog čega smo poželeli da otkrijemo u čemu leže njene stilske tajne. Mogli bismo reći da je od Kardashian sestara Kourtney najautentičnija u svom modnom izrazu, a njenim primerom vode se i njene dve najmlađe polusestre, Kylie i Kendall Jenner. Kourtney uz sebe ima stilistkinju Dani Michelle – ali dobro je poznato da je Kourt veoma sigurna u estetiku koja je interesuje, te ne sumnjamo da je stilistkinja samo plus u njenom slučaju, a ne neko ko u potpunosti određuje njen imidž. U nastavku vam predstavljamo stilske savete kojih se pridržava Kourtney i verujte nam, neki od ovih saveta vam mogu promeniti (stilski) život!

Izdvojite vreme da unapred isplanirate više autfita

I sami ste nekad prošli kroz one stresne situacije kada kasnite, planirate svoj autfit na brzinu i ničime što obučete niste zadovoljni, zar ne? To možete sprečiti planiranjem autifta unapred. Odvojite jedno slobodno popodne i isprobajte više različitih kombinacija za više potencijalnih prilika u budućnosti. Za izlazak u klub, odlazak na večeru, pinkik, u pozorište…  budite kreativni i isprobajte opcije za sve događaje koji vam mogu pasti na pamet. Igrajte se sa kombinacijama, a zatim one u kojima se osećate dobro i kojima ste zadovoljni, fotografišite, kako biste imali podsetnik u budućnosti. Ovo je trik koji je nama toliko olakšao kreiranje autifta!

Pratite svoj instinkt

Imajte poverenja u sebe i svoje stilske izbore. Vaši autfiti će uvek daleko bolje izgledati onda kada se vodite svojim unutrašnjim osećajem, nego tuđim idejama i komercijalno popularnom estetikom. Da, možete pokušati da “igrate na sigurno” i samo iskopirate autfit koji ste videli, ali on će na vama izgledati u potpunosti drugačije nego na bilo kome drugom. Kourtney tačno zna šta joj se dopada kada je moda u pitanju i uvek prati svoj instinkt – i mada da šansu opcijama i često isproba i po desetak različitih kombinacija, ali najčešće se vrati onoj prvoj, za koju je predosetila da je prava.

Napravite sistem organizacije svog garderobera

Sistem organizacije je važniji nego što mislite! U zavisnosti od toga koliko odeće i prostora imate, sami ćete odlučiti koji od Kourtneynih saveta za sistem organizacije će vam najviše odgovarati. Za početak, Kourtney ima deo garderobera u kojem stoje već isplanirani kompletni autfiti. Zatim, drugi deo njenog garderobera u sebi sadrži odevne kombinacije i komade koji mogu lako međusobno da se kombinuju. I poslednji deo je deo u kojem se nalazi sva njena ostala odeća, organizovana po kategorijama – odnosno odevnim komadima. Kada vam je odeća ovako organizovana, mnogo je preglednije i lakše pronaći savršenu kombinaciju.

Comments