Gde je Instagram tu su i fashion devojke čije profile redovno proveravamo u potrazi za modnom inspiracijom. Međutim, ako si mislila da su fashion devojke isključivo devojke (mislimo na godine), prevarila si se! Tu su devojčice, tu su devojke, ali tu su i #styleover40 žene koje se sa pravom mogu smatrati modnim influenserkama, jednako kao i mlađe generacije. I ne, ne bave se one modom samo za 40+, već u njihovom stilu inspiraciju mogu da pronađu i mnogo mlađe žene koje jednostavno žele da izgledaju doterano i stylish.

Nisi baš ubeđena? Onda je vreme da upoznaš modnu blogerku po imenu Renia Jazdzyk koja ima 52 godine i “krije” se iza Instagram profila Ven’s Wife Style. Stilski gledano, ako “prelistaš” njen profil, nikako ne možeš da zaključiš da je reč o 50+ modnoj blogerki jer su njene odevne kombinacije mladalačke, a opet vanvremenske i apsolutno nosive koliko god godina da imaš i za koju god priliku da se spremaš. Uveri se i sama, a u međuvremenu evo koji njeni stilski saveti zaista jesu vredni tvoje pažnje!

Mix & Match

Gotovo svi modni znalci će biti saglasni sa tim da je pravilo “mix & match” ključno za dobar izgled i izgrađen stil. Dakle, poenta je da kombinuješ skuplje i jeftinije stvari kako bi postigla originalan look i to tako što ćeš uložiti malo više novca u statement obuću, torbe ili nakit jer ćeš na ovaj način najlakše i najdugoročnije gledano moći da stvaraš nove, zanimljive kombinacije iz dana u dan. Pronađi detalj koji ti se dopada i koji u tvoj autfit uvek može da unese twist i igraj se sa onim što već imaš od garderobe. Em zabavno, em efikasno!

Comments