Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Sofia Vergara – glumica, voditeljka i manekenka upečatljive lepote i jedinstvene harizme! Njena pojava na važnim događajima i crvenim tepisima uvek oduševi, a koju god kombinaciju da izabere u njoj se uvek prepoznaje taj neverovatan seksepil kojim zrači. Na njoj možemo da prepoznamo mnoge crte Latinoamerikanki. Iako nemamo taj duh, od nje možemo da ukrademo mnoge stilske trikove.

Naime, Sofia obično zna kako da istakne sve ono najbolje na sebi, da istakne sve prednosti, a da sakrije ono što ne bi želela da drugi vide.

I upravo zbog toga trebalo bi od nje da usvojimo neka pravila i da ih se držimo, ukoliko želimo da naš stil poboljšamo! Ona šalje poruku da treba da prigrlimo svoju figuru onakvu kakva je, da volimo svoje telo i da u skladu sa tim izaberemo ono što nam najviše odgovara, u čemu se dobro osećamo, ali i ono što stvara upravo onu sliku kakvu želimo da stvori.

Asimetrični oversized komadi

Sofia vrlo dobro zna kako da oversized komade kombinuje. I striktno se drži pravila i trika – ako već nosiš jedan oversized komad, onda bi drugi komadi trebalo da budu malo uži. A asimterični komadi će stvoriti potpuno drugačiju sliku. Ona ih obično nosi u nekim opuštenim varijantama i na njoj to deluje veoma kul. Više je nego verovatno da u svom garderoberu imaš neki sličan komad, a sada znaš i kako možeš da ga kombinuješ!

View this post on Instagram

February 27th – Sofia was spotted in LA.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergarasource) on

Sirena haljine 

Ženama sa izraženim oblinama definitivno najbolje stoje sirena haljine. Te haljine na vrlo specifičan način ističu sve prednosti koje jedna žena poseduje, samim tim čini da se i ona bolje oseća u svojoj koži. Glamurozni događaj će biti još glamurozniji ako se tako budeš osećala. Trik Sofije Vergare jeste da se uvek dobro oseća u onome što obuče. Zato nikada ne treba da oblačiš nešto samo zbog drugih, zbog trendova. Uvek prati prvo svoj osećaj i odvaži se naravno da obučeš tu haljinu koju toliko dugo želiš, ali si se do sada plašila. Ovo nije bio prvi put da je Sofia obukla ovakav tip haljine, često ih praktikuje na crvenom tepihu, jer zna da ono što je dobro ne treba menjati.

Editors choice