Idôle je simbol moderne, savremene generacije neustrašivih i snažnih žena. Sledeći uspešno lansiranje Idôle mirisa, Lancôme doseže nove uspehe sa inovativnom maskarom, Lash Idôle sa trenutnim efektom podizanja trepavica sa neverovatnim volumenom.

POST 1 1 scaled e1612964864774 Stiže nova Lancôme Lash Idôle maskara + GIVEAWAY

Decenija istraživanja i inovacije satkane u jednu moćnu, luksuznu maskaru, Lash Idôle. Nova maskara za podizanje trepavica koja pomera granice – svaka trepavica je definisana, naglašena i sa volumenom – do 24 sata nakon nanošenja. Ova maskara ne stvara grudvice već pruža volumen vašim trepavicama – više nećete morati da razmišljate o veštačkim trepavicama.

POST 2 1 scaled e1612964805805 Stiže nova Lancôme Lash Idôle maskara + GIVEAWAY

Pripremite se na trepavice kakve ste oduvek želeli!

Samouverena i bez nametnutih pravila, Lash Idôle prkosi tradiciji i poziva na stvaranje sopstvene sudbine. Ona je slobodna, neustrašiva i nastoji da ostvari svoju definiciju sreće, uvek sa originalnim i nekonvencionalnim pristupom. Ko bolje predstavlja savremenu ženu od Lancôme ambasadorke Zendaye? Opremljena lukom i strelom, Zendaya želi da ostvari svoje snove – metafora za maskaru sa trepavicama kakve ste oduvek želeli, koja pruža precizno nanošenje i izuzetan volumen.

02 Lancome Lash Idole beaute after mannequin 2 FULL EYES scaled e1612965144770 Stiže nova Lancôme Lash Idôle maskara + GIVEAWAY

Iščekivanje je pri kraju, pridružite se Zendayi – vreme je da ostvarite svoje snove. Naciljaj, podigni & naglasi volumen. SVAKE TREPAVICE.

Proizvod će biti dostupan od 12. februara, u Jasmin i Sephora parfimerijama!

WANNABE x LANCÔME GIVEAWAY:

Ovom prilikom, poklanjamo vam Lash Idôle maskaru – koja će se tek pojaviti na tržištu, kako biste pre svih osetile moć trepavica neverovatnog volumena!

Sve što treba da uradite je da:

1. zapratite Instagram profil @wannabemagazine
2. zapratite Instagram profil @lancomeofficial
3. u komentaru ispod Instagram posta napišete koja žena je vaš idol u životu, i tagujete dve osobe koje želite da pozovete da učestvuju u darivanju.

Napomena:

Giveaway važi isključivo za Republiku Srbiju, a dobitnica biće proglašena u četvrtak 18. februara 2021. godine.

 

Comments