Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Stokholm je glavni i najveći grad Švedske, u kom živi preko dva miliona ljudi. U ovom gradu, ljudi izuzetno vode računa o modi i na svoj jedinstven način prilagođavaju svetske modne trendove.

U poseti ovom gradu, pažnju naših fotografa privukla je ova devojka, koja je na jedinstven način uspela da uklopi elegantni, skoro pa poslovni stil, sa sportskim detaljima. Počevši od frizure, gde vidimo trenutno najmoderniji način farbanja kose, tako da izgleda kao da ima izrastak od nekoliko meseci, preko modernih naočari za vid i sa minimalno šminke na licu, ona pokazuje jedan nehajni, a izuzetno trendi izgled.

Košulja, sako i klasične pantalone savršen su izbor za posao, a lepo skrojen kaput upotpunjuje celu kombinaciju.

Međutim, eto iznenađenja u vidu sportskih patika! Šarene patike pokazuju veseo i razigran duh ove dame, a verovatno su i jedini zgodan izbor obuće za vožnju skuterom, koji je njen izbor za prevoz do posla.

Neka vam ova mlada dama bude inspiracija kako da ukombinujete elegantnu i sportsku garderobu i izgledate veoma moderno, pritom se ne osećajući neudobno! U modi je sve dozvoljeno, sve dok se vi dobro osećate!

IMG 1148 Stokholm Street Style: Elegantno i sportski IMG 1145 Stokholm Street Style: Elegantno i sportski IMG 1140 Stokholm Street Style: Elegantno i sportski

Fotografija: Danilo and Sharon

Lenka Gatić

Editors choice