Street style je stil koji pruža najveće mogućnosti kombinovanja, pa je zbog toga vrlo inspirativan. Ulična moda se iz godine u godinu sve više menja, ponekad koketirajući sa sportskim i ležernim stilovima, a ponekad sa visokom modom.

Ova godina je obuhvatila sve i inspirisala stanovnike svetskih centara mode da prošetaju svoja najinventivnija izdanja. Poznati, kao večiti stilski uzori, iz dana u dan su nas iznenađivali svojim neverovatnim kombinacijama uličnog stila, a mi vam iz mora živopisnih kombinacija izdvajamo deset izdanja koja su obeležila godinu koja je sada već za nama.

CaraDelevingne1 Street style: Deset najboljih izdanja poznatih u 2014. godini

1. Kara Delevinj je definitivno bila kraljica uličnog stila. Naše omiljeno Karino izdanje uličnog stila je nesumnjivo ovo u kome je ponela fedoru, čizme na šniranje i Burberry pončo.

hilary duff Street style: Deset najboljih izdanja poznatih u 2014. godini

2. Hilari Daf nas je oduševila kada je ubrzo nakon porođaja “prošetala” svoju savršenu formu, svedene cipele, iscepane tesne farmerke i tamno narandžasti blejzer.

jessica alba Street style: Deset najboljih izdanja poznatih u 2014. godini

3. Džesika Alba je dokazala da možete izgledati seksepilno i u ravnim cipelama, jednostavnim krojevima i pastelnim tonovima.

kendall jenner Street style: Deset najboljih izdanja poznatih u 2014. godini

4. Ovo je bila godina Kendal Džener, a nakon što je postala zaštitno lice brenda Estee Lauder, i njen ulični stil je trijumfovao.

kim kardasijan1 Street style: Deset najboljih izdanja poznatih u 2014. godini

5. Kim Kardašijan se ove godine konačno opredelila za klasični stil, i stalno smo je viđali u haljinama i suknjama koje ističu njene obline. Ipak, smatramo da je izgledala sjajno i u skinny jeans-u.

Miranda Kerr Street style: Deset najboljih izdanja poznatih u 2014. godini

6. Miranda Ker voli da i na ulici izgleda kao da upravo dolazi sa nekog glamuroznog koktela. Tako nas je oduševila “prošetavši” ovu Dolce & Gabbana haljinu i Christian Louboutin cipele.

Olicija Palermo Street style: Deset najboljih izdanja poznatih u 2014. godini

7. Olivija Palermo je zvezda uličnog stila, i svaka njena kombinacija je nepogrešiva. Nama se najviše dopala ova sjajna kombinacija oker i crne, u kojoj ujedno izgleda i svedeno i glamurozno.

rosie huntington whiteley1 Street style: Deset najboljih izdanja poznatih u 2014. godini

8. Rouzi Hantington Vajtli je prigrlila jesenji trend Burberry pončoa sa inicijalima, i ponela ga na vrlo šarmantan način.

sarah jessica parker Street style: Deset najboljih izdanja poznatih u 2014. godini

9. Sara Džesika Parker nas je oduševila kombinacijom boja, ali i cipelama i torbom koje je sama kreirala.

taylor swift Street style: Deset najboljih izdanja poznatih u 2014. godini

10. I za kraj, Tejlor Svift je zasijala i savršeno istakla svoju figuru kariranom suknjom i ljubičastim čarapama do kolena.

Koje se vama izdanje najviše dopada?

Jasna Stanić

Comments