Potrebne su ti sveže ideje? A kome još nisu potrebne kada su odevne kombinacije u pitanju. Koliko god da imaš odevnih komada, pa čak da imaš i dva velika garderobera, verovatno bi u jednom trenutku rekla da nemaš šta da obučeš. Zato je potrebno da budeš neko ko će internet i vreme provedeno uz telefon iskoristiti kvalitetno, za potražnju modne inspiracije i ideja, a šta je veća i bolja baza od Instagrama kao društvene mreže koja je sama po sebi postala neodvojivi deo modnog sveta. Zato smo i pronašli nekoliko autfita koji će biti veoma dobar izbor za naredne dane.

Instagram je pun ekscentričnih devojaka koje umeju svojim stilom zaista da iznenade. To baš čini ova kombinacija koja je na prvi pogled sasvim jednostavna, crno-bela, a ipak je sasvim neočekivana. Duži sako, uz običnu belu haljinu sa rukavima koji imaju karnere, sa naočarima, čizmama do gležnjeva, odličan je izbor za sve one koje umeju smelo da pokažu šta za njih moda znači.

Proleće je vreme da izneseš boje iz svog ormara i da ih preseliš u svoje svakodnevne odevne kombinacije. Ponesi više statement komada u jednom autfitu, stvori odavno popularni color blocking bojama i zablistaj, ma gde god krenula.

Comments