Pažnja, pažnja! Uočeno je 5 trendi frizura i to na ulicama svetskih modnih metropola tokom revija nekih od najprestižnijih brendova kao što su Valentino, Fendi i drugi. Dakle, modni fotografi se nisu, kao i obično, fokusirali na samo na garderobu već i na nešto možda još i važnije – način na koji je kosa, odnosno, frizura ispratila određeni stajling. A, složićete se, celokupnom utisku koji neka kombinacija ostavlja frizura značajno doprinosi. Ako kojim slučajem sumnjate, sprovedite jednostavni test ujutru kada se spremate za fakultet ili posao – kako izgledate sa frizurom, a kako izgledate bez nje? O da, prva varijanta je obično mnogo bolja! I nemojte da se bunite, makar samo promenile razdeljak – jeste napravile frizuru!

No, da se vratimo na priču. Street Style nam ovoga puta nije poslužio samo kao modna inspiracija, već i kao inspiracija za stilizovanje naše kose. Evo šta je ono najbolje što smo uočili:

Neobična “stroga” punđa

Do sada smo obožavale “neuredne” punđe vezane kako god na vrhu glave, ali nam sada ulice poručuju nešto drugačije. Začešljajte i zaližite kosu u “strogu” punđu na temenu i to tako što ćete regularno vezati rep, a prilikom poslednjeg provlačenja kose kroz gumicu, deo kose ostaviti da visi, a deo uviti kao na slici, kao “nedovršen” rep. Čak i taj pramen koji slobodno pada, odnosno kraj repa, treba da bude “ukroćen”, a to ćete najlakše učiniti gelom za kosu ili drugim sredstvom za učvršćivanje.

pundje 1 Street Style kao inspiracija za tvoju frizuru
Comments