Kejt Lanfer je stilski urednik američkog izdanja “Elle” magazina. Započela je karijeru u svetu mode u Australiji, radivši za magazine kao što su “Elle” i “Harper’s Bazaar”, gde je radila nekoliko godina, pre nego što će se vratiti u Sjedinjene Američke Države i nakon rada u američkom “Harper’s Bazaar”-u, Kejt Lanfer prelazi u “Elle” časopis gde uskoro postaje glavni stilski urednik.

Kate Lanphear 2 Street Style: Kejt Lanfer

Stil Kejt Lanfer je svakako uočljiv. Sa kratkom asimetričnom kosom koja je potpuno bela, svojim originalnim stilom koji se možda najbliže može opisati kao minimalistički sa detaljima koji su u velikoj meri pankerski. Očigledno je da ona u širokom krugu izbegava zasićene boje, kao i printove.

Njen stil se najpre svodi na crno, sivo i belo, a samo se ponekad može videti u štraftastom i kariranom dezenu.

U njenom stilu odevanja može se zapaziti određena doza androgenosti, ali ta doza je čini odvažnijom, nikako muškobanjastom, jer čak i kada nosi Ray Ban naočare za sunce, kožnu rokersku jaknu i pantalone, ona ih kombinuje sa visokim potpeticama koje naglašavaju njenu savršenu figuru.

Kate Lanphear 7 Street Style: Kejt Lanfer Kate Lanphear 5 Street Style: Kejt Lanfer

Kada je reč o modnim detaljima koje praktikuje Kejt Lanfer, oni su, kao što smo rekli, krajnje pankerski – glomazno srebrno prstenje, lanci, kaiševi, narukvice sa bodljama. Ovi detalji i neke druge njene odevne kombinacije (poput gornjeg dela sa printom velike bele lobanje iza koje zapravo stoji bend The Misfits), potvrđuju njenu sklonost ka panku ili makar uticaj ove supkulture u Kejtinom modnom izražavanju.

Kate Lanphear 4 Street Style: Kejt Lanfer

U odevanju Kejt Lanfer očigledno preovlađuje tzv. dečački izgled. Međutim, ona često nosi i izuzetno ženstvene odevne komade poput kožne ili lepršave suknje, ali ih opet nosi na jedinstven način i tako uvek ostavlja bez daha. Dakle, ona je istovremeno i dečački i elegantno obučena. Zvuči neskladno, ali ona to savršeno uklapa i nosi na najimpresivniji mogući način! Njen stil nas nesumnjivo uverava da je ona jedna fantastična, inteligentna, kreativna i odvažna ličnost koju nije lako pročitati na prvi pogled.

Kate Lanphear 6 Street Style: Kejt Lanfer Kate Lanphear 3 Street Style: Kejt Lanfer
Mina Pavlović
Comments