Da, još uvek je vreme hladno, te kada pođeš u neki večernji provod, nebitno da li se radi o večeri sa prijateljicama ili možda nekom klubu u kom će provod trajati do jutra, u haljinama može da ti bude vrlo nelagodno. Naravno da je ona jedan od najboljih komada za takve prilike, jer ne zahteva da se previše razmišlja o sklapanju kombinacije, ali ipak postoje autfiti koji će pokazati da imaš stila, da dobro izgledaš, da ćak i u pantalonama možeš da privučeš pažnju, a o tome da će ti biti komforno ne mora posebno ni da se govori.

Uvek odličan izbor su kožne helanke, uz možda neku košulju ili bluzu, a posebno dobar spoj možeš da napraviš kada uz njih obučeš teksas košulju. Uz sve ponesi neki komad nakita koji će “začiniti” autfit, te naravno sako, kako bi doprinela svojoj udobnosti.

evening outfits 1 Street style komadi koji će istaći tvoj stil

Sve ovo možeš osmisliti isto, s tim što ćeš poneti crno-belu kombinaciju, koju ćeš obogatiti jednostavnim aksesoarima, a ovog puta se odlučujemo za šešir kao detalj koji će sam po sebi učiniti da gde god se pojaviš privučeš pažnju, kao i dosta dobrih, pozitivnih komentara. Ne želiš komentare? A kojoj ženi ili bilo kome drugome ne prijaju komplimenti?

evening outfits 2 Street style komadi koji će istaći tvoj stil
Comments