Odlično vreme je da se podsetimo nekih odličnih momenata, kao što je na primer prva Nedelja mode kada je predstavljen hidžab, kao verski i običajni odevni komad, ali i kao odličan aksesoar kojim se postiže odličan stil. To je u potpunosti bio bum u svetu mode, jer se nije do tog trenutka u velikoj meri koristila marama na glavi kao modni detalj, već je u većini slučajeva nošena baš zbog tih verskih i narodnih običaja koji devojkama nalažu to kao obavezu. Zbog toga, često se prema onima koji nose hidžab stvaraju predrasude stereotipi, da se ne vodi računa o kakvoj marami se radi, već je bitno samo to da se nalazi na glavi jedne devojke ili žene.

No, vreme je da se ta predrasuda “razruši”. Skoro da je sasvim dovoljno da vidite neke od ovih kombinacija, koje će vas uveriti u nešto sasvim drugačije, nego što ste mislili da je istina. Danas se služimo stilom Iranki koje ne samo da će vas razuveriti u tome da one ne vode računa o tome kako i šta oblače, već će vas svojim autfitima doslovno “oduvati”.

stil iranki 1 Street style kombinacije koje će razbiti predrasude prema stilu Iranki stil iranki 2 Street style kombinacije koje će razbiti predrasude prema stilu Iranki stil iranki 3 Street style kombinacije koje će razbiti predrasude prema stilu Iranki stil iranki 4 Street style kombinacije koje će razbiti predrasude prema stilu Iranki
Comments