Street Style iliti “ulična moda” postala je maltene kulturni fenomen! U poslednjih nekoliko godina, kako se “kultura blogera” razvijala, tako su počeli sve više da se pojavljuju različiti projekti od strane onih koji su bili podjednako zainteresovani i za fotografiju i za modu. Svakodnevni stil ljudi na ulicama, koji pritom nisu poznate ličnosti niti se nužno bave modom, počeo je da otkriva jedan potpuno novi univerzum! Reč je osobama koje svoju ličnost izražavaju kroz specifičnosti svog stila, dakle kroz odeću, obuću, nakit, frizuru i samim tim odskaču od mase, već na prvi pogled.

Ulična moda uglavnom se kategoriše po zemljama i gradovima u kojima je dokumentovana, pri čemu fotografije interesantno obučenih pojedinaca obično bivaju ispraćene ili opisom stajlinga ili pak nekom, jednostavno sročenom, životnom filozofijom koja se krije  u osnovi takvog izgleda.

Kako se Svetsko prvenstvo u fudbalu, ove godine održalo u Brazilu, ova zemlja je dodatno privukla pažnju u različitim segmentima života njenih stanovnika, pa tako i u oblasti uličnog stila. Ovde ćemo prikazati 10 najboljih street style izgleda stanovnika Brazila. Ukoliko ste slučajno narod Brazila i dalje doživljavali kao tamnopute osobe u haljinama jakih boja i izrazitih dezena, pa možda čak i sa korpama voća na glavi – duboko ste se prevarili!

Stanovnice Brazila će vas iznenaditi svojim stilom!

Devojke sa ulica Brazila neverovatno su trendi, zgodne, atraktivne, ženstvene i sa stilom koji će vam se sigurno dopasti! U njihovom stajlingu preovlađuju ženstveni komadi odeće sa veoma popularnim dezenima, savršeni za letnju sezonu. Kratke suknje i šortsevi savršeno su uklopljeni sa visokim potpeticama ili pak platnenim patikama. Većina ovih devojaka ima taj moderan hipsterski šik koji dodatno govori u prilog tome da se iza njihovog stila kriju interesantne ličnosti koje vole da izražavaju deo sebe kroz odeću koju nose i složićete se da im to savršeno ide od ruke!

brasil street style 1 Street Style: Moda na ulicama Brazila brasil street style 2 Street Style: Moda na ulicama Brazila brazil street style 3 Street Style: Moda na ulicama Brazila brasil street style 4 Street Style: Moda na ulicama Brazila brasil street style 5 Street Style: Moda na ulicama Brazila
Mina Pavlović
Comments