Kada kažemo “street style” u glavi su nam odmah raznolike, originalne i kreativne modne kombinacije, ali i zanimljive frizure i novi načini šminkanja. I zaista, takozvani ulični stil uvek nam donosi mnogo inspiracije kada je izgled u pitanju i rado provodimo sate i sate proučavajući takve fotografije u potrazi za novim idejama.

Ne kažemo da su devojke na našim ulicama manje maštovite od onih u inostranstvu, ali, prosto, kultura i mentalitet su takvi da strankinje obično bez ikakvog problema nose i najotkačenije kombinacije i frizure, dok za tako nešto mnoge od nas nemaju hrabrosti.

Sa obzirom na to da danas inspiraciju tražimo upravo kod devojaka sa ulica svetskih metropola, odabrale smo ona beauty izdanja koja može poneti svaka devojka, u skladu sa svojim ukusom.

Ako do sada niste, u šta sumnjamo, u narednoj sezoni obavezno počnite da nosite tamne nijanse karmina. Ako naglasite usne na ovakav način, ostatak šminke vam bukvalno i nije potreban. Ovaj trend šminkanja u grunge stilu lansirala je Nedelja mode u Njujorku, a na vama je samo da odaberete svoju omiljenu boju tamnog ruža za usne. Za dodatni efekat, isprobajte ombre tehniku šminkanja – uokvirite usne tamnom olovkom, a ostatak obojite karminom nekoliko nijansi svetlijim.

bjuti 1 Street Style: Najbolja beauty izdanja koja MORATE isprobati

Naravno, niste u obavezi da se šminkate, ako to ne volite i ako vam je draži prirodni izgled. Sada ionako nije u modi preterivati sa šminkom, tako da će se devojke, nadamo se, više okrenuti svojoj prirodnoj lepoti.

Takođe, prirodni izgled će biti na ceni i kada je kosa u pitanju, pa tako probajte da se ne farbate, već negujte svoju prirodnu boju. Što opuštenija i prirodnija frizura – to bolje. Pustite svoju kosu da prirodno pada, a ako imate lokne, nemojte ih peglati.

bjuti 2 Street Style: Najbolja beauty izdanja koja MORATE isprobati
Comments