Šta kada nestane ideja da kombinujete neki novi autfit, koji će učiniti da se osećati, ali i da izgledate lepše i osveženije?! Ništa drugo, nego je vreme da posetite jednu najomiljeniju društvenu mrežu, koja iz dana u dan prikazuju neke novitete i trendove koji su u ovom trenutku aktuelni. Mi smo je posetili, te izdojili neke zanimljive kombinacije koje su se ovih dana mogle videti na Instagramu, a koje su odlična polazna tačna i inspiracija za sve vas,

Svedeni autfiti uvek su 0dlična ideja, a posebno kada im dodate nešto što je sasvim neočekivano. Farmerke i jednostavan džemper, iako sasvim svakodnevna kombinacija, upotpunite je jednim zanimljivim salonkama, nekim komadom nakita ili torbom koja je u elegantnijem stilu.

View this post on Instagram

Cosy corner🐑 @fiorellapratto #infiorellas #sponsored

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Zimski dani odlični su za monohormatske autfite, posebno ako se radi o crnoj ili teget boji, jer su savršene za hladnije vreme. Osim toga, ovakav spoj jednobojnih odevnih komada, jedan je od boljih i popularnijih trendova koji još od nekih prošlih sezona vladaju u modnom svetu.

Comments