Nedelja mode u Njujorku traje još nekoliko dana, a već smo do sada imale prilike da vidimo toliko savršenih kombinacija, što onih sa revije, što onih sa “ulice”. Na kraju ovog prestižnog modnog događaja zaista će biti teško sumirati utiske i odabrati one najbolje.

Podsećanja radi, ovde možete da saznate kako je bilo na otvaranju Nedelje mode u Njujorku, a ovde koje su se to street style kombinacije izdvojile kao najupečatljivije.

Danas ćemo na trenutak zaboraviti na fenomenalnu odeću i veću pažnju posvetiti aksesoaru, tačnije cipelama i torbama. Saglasne smo oko toga da ovi detalji mogu znatno da doprinesu celokupnoj kombinaciji, te zato malo inspiracije u vezi sa izborom nije naodmet.

Kada je reč o torbama, ove godine smo na ulicama Njujorka imale prilike da vidimo mnogo kreativnih, orginalnih, ali i prelepih, klasičnih modela torbi. Devojke nam na ovaj način poručuju da slobodno budemo smelije kada biramo ovaj aksesoar i usudimo se da ponesemo i modele za koje nikada ne bismo verovale da bi mogli da nam se svide.

Na primer, jako su zanimljive slatke, male torbe u raznim bojama koje će i naše jednostavnije kombinacije učiniti dovoljno efektnim i primećenim. Šta kažete na ovaj zanimljivi beli ranac sa crvenim detaljima? Priznaćete, on daje posebnu čar odeći. Takođe, savetujemo vas da isprobate i torbice sa zanimljivim porukama, kao što je ova na kojoj piše “love”. Pa, ljubav i jeste rešenje za sve!

torba Street Style Nedelje mode: Najbolji modeli cipela i torbi torba2 Street Style Nedelje mode: Najbolji modeli cipela i torbi
Comments