Noćna mora svake devojke, ali nažalost i svakodnevna situacija – otvoren ormar, brdo odeće, ali mi i dalje nemamo šta da obučemo. Zapravo, imamo, ali nam se ništa naročito ne dopada tog dana, ne znamo šta bismo sa čime uklopile… Baš nam je ponestalo inspiracije.

Srećom po nas, poznate ličnosti ili prestižni modni događaji tu su da nam priteknu u pomoć kada nam je to najpotrebnije. Oni nam predlažu mnogo kombinacija i, samim tim, daju nam ideju na koji način možemo najbolje iskoristiti ono čime raspolažemo.

Evo koje street style kombinacije smo mi izdvojili kao najzanimljivije.

Ako birate džins, nikada nećete pogrešiti. To je recept koji uvek uspeva. A pošto verovatno ne želite previše običnu kombinaciju, uz omiljene farmerice obucite majicu na pruge, a celokupni stajling upotpunite kaputićem upadljive boje. Slatka i ženstvena kombinacija koja će biti odgovarajuća i za poslovnu varijantu, ali i za svakodnevne šetnje i duženja.

nedelja mode 2 Street Style sa NEDELJE MODE koji moraš iskopirati

Ako ste raspoložene za eksperimentisanje i kombinacije koje su hrabrije i zahtevaju smelost prilikom nošenja, evo jednog predloga: jednostavnu belu majicu na crne pruge ukombinujte sa zanimljivim i upečatljivim tanjim kaputom sa šarenim cvetovima i svetlijim modelom džinsa. Ova otkačena kombinacija staviće vas u sam centar pažnje, te je nemojte nositi ako ne volite da vas svi zainteresovano posmatraju.

nedelja mode 3 Street Style sa NEDELJE MODE koji moraš iskopirati

Ovogodišnja Nedelja mode poručila nam je da treba da budemo smele u kombinovanju boja i modela koje nosimo. Ako nikada do sada niste razmišljale o tome da kombinujete maslinasto zelenu i boju kajsije, možda bi trebalo da pokušate. Ovakve retro pantalone dobro se slažu sa elegantnom košuljom sa velikom mašnom. Dodajte jaknu u istoj boji i zanimljivu torbu koja će “odudarati” i vaš “ulični” stil je spreman i originalan.

nedelja mode 4 Street Style sa NEDELJE MODE koji moraš iskopirati
Comments