Pored odličnih revija naših i ponekih stranih brendova, mogli smo da uživamo i u odličnim dosetkama posetilaca. Vojničke boje su ove sezone u trendu, pa je bilo ustaljenih varijacija na tu temu i na ovom događaju. Mogli smo, takođe, da vidimo zanimljive spojeve i odlično poigravanje šarama i štampanim dezenima.

slika112 Street Style Seconds: Belgrade Fashion Week

Sve pohvale za izbor šešira

Koža uz druge materijale nešto je što nam ove sezone preporučuje većina modnih stručnjaka. Devojka je u uspešno odabrala! Ovo je još jedan odličan spoj, koji može poslužiti i za noćni izlazak.

slika29 Street Style Seconds: Belgrade Fashion Week

Torbica je tu da razbije crnilo

Total denim jeste trend koji je dečko odlično uklopio! U spoju sa oker-detaljima, ovde ne može da bude promašaja. Marama ljubičaste boje tu je da razbije jednoličnost teksasa i okera.

slika311 Street Style Seconds: Belgrade Fashion Week

Sve pohvale za izbor ombre-košulje

Kao i na svakom događaju i ovde ima mesta za greške. Mešanje različitih stilova, materijala, printova i boja u ovoj kombinaciji nije najbolji izbor. Sako je promašaj. Helanke sa šumskim carstvom nisu najbolji izbor ni za odlazak u prodavnicu. Sve u svemu, ovo je nešto što ne treba pokušavati ni kod kuće.

slika410 Street Style Seconds: Belgrade Fashion Week

Ako posle ovog događaja idemo na Noć Veštita, ova kombinacija je onda za čistu desetku

Svaki izgled trebalo bi osvežiti nekim detaljem. Ovaj dečko je u tome uspeo. Majica sa vojničkim printom, smeđi detalji i ružičasti sako dao mu je pravu draž. Sve pohvale!

slika59 Street Style Seconds: Belgrade Fashion Week

Vojnička moda vlada ove sezone

Kada ste dugo u modi tu ne može doći do velike greške. Animal print je uvek u trendu. Suknja odličnog kroja u spoju sa crvenim špic-salonkama, belom košuljom i crnom torbom. Pun pogodak!

slika66 Street Style Seconds: Belgrade Fashion Week

Sve pohvale za nepogrešiv spoj

Crno-belo-sive kombinacije su u većini slučajeva dobar izbor. Vanvremenske i za sve prilike. Još jedan dečko koji ima stila. Podrvrnute pantalone dale su poseban pečat njegovom izgledu.

slika75 Street Style Seconds: Belgrade Fashion Week

Model cipela je odličan!

Izvor fotografija: Street Style Seconds (stranica na FB-u)


Srđan Kolarević sanjar je velikih stvari. Vodi se motoom stil je stav i ne voli ljude bez stava i ambicija. Kako je uvideo nedostatak muških modnih blogera, odlučio je da sam pokrene svoj fashion dnevnik, mesto gde iz svog ugla prikazuje modu i stil, jednostavnog naziva Simple Spectate.

Comments