One su lepe, bogate i deluju kao da nemaju nijednu brigu u životu. Supruge i devojke fudbalera ili popularno WAG’s trn u oku su običnom svetu, što zbog razmetanja svojim bogatstvom, što zbog različitih predrasuda. Kao i među drugim ljudima i među njima ima onih koje u potpunosti oslikavaju stereotipe vezane za njihovu sortu, ali i onih koje svojim povučenim, skromnim ponašanjem, predstavljaju podršku svojim jačim polovinama i ostvarene su na privatnom, ali i poslovnom planu.

Ono što se najčešće dovodi u direktnu vezu sa ovim damama, jestu moda i stil. Mnoge od njih prave su trendseterke i modni uzori devojčicama širom planete. Tome najviše doprinosi činjenica da fudbaleri za svoje supruge većinom biraju modele i manekenke, kao da postoji neko nepisano pravilo. Ovoga puta predstavljamo vam ulični stil ovih ujedno voljenih i osporavanih dama.

Šeril Kol (Cheryl Cole) sada već bivša supruga Ešlija Kola (Ashley Cole) dama je sa ostvarenom muzičkom karijerom i planetarnom popularnošću. U početku kao članica ženske grupe, a kasnije kao solo umetnica, neguje stil koji prati najnovije modne tendencije i uvek izgleda odlično.

1.13 Street Style: Supruge i devojke fudbalera

Lepa Šeril u jednostavnom i slatkom izdanju

Kolin Runi (Coleen Rooney) je supruga čuvenog Vejna Runija (Wayne Rooney). Ova simpatična devojka iz susedstva radila je kao TV prezenter i novinar, a posebno ističe svoju ljubav prema modi.

2.13 Street Style: Supruge i devojke fudbalera

Čak i u opuštenoj šetnji, Kolin je uvek na štiklama.

Aleks Karan Džerard (Alex Curran Gerrard) je atraktivna plavuša i supruga kapitena Liverpula Stivena Džerarda (Steven Gerrard). Na ostrvu odavno nosi titulu modne ikone, a ujedno je i autor modne kolumne.

3.10 Street Style: Supruge i devojke fudbalera

Aleks uspeva da izgleda sjajno i posle troje dece

Ebi Klensi (Abbey Clancy) supruga je Pitera Krouča (Peter Crouch) i britanski model donjeg veša. Uprkos različitim kritikama na njen račun, ona je svoja i neukrotiva.

4.11 Street Style: Supruge i devojke fudbalera

Ebi u rokerskom maniru, majica sa logom benda Pink Floyd i bajkerske čizme sa nitnama

Viktorija Bekam (Victoria Beckham) žena koja je otelotvorenje termina i kojoj nije potrebno posebno predstavljanje. Nekadašnja pevačica, sada modna kreatorka, majka četvoro dece i neprikosnovena modna ikona.

5.10 Street Style: Supruge i devojke fudbalera

Uvek besprekorno stilizovana Vik

Helena Zeger (Helena Seger) nevenčana supruga Zlatana Ibtahimovića izdvaja se u moru žena fudbalera. Ona je ozbiljna poslovna žena, starija od svog momka preko deset godina. Živi svoj život ne mareći za zlurade komentare.

6.9 Street Style: Supruge i devojke fudbalera

Helena u opuštenoj šetnji sa psom, brendirana od glave do pete.

Irina Šajk (Irina Shayk) je svetski uspešna manekenka i devojka popularnog Kristijana Ronalda (Christiano Ronaldo). Prelepa Ruskinja uspeva da uvek izgleda odlično, a posebnu pažnju privlači svojim stilom.

7.7 Street Style: Supruge i devojke fudbalera

Irina u casual izdanju i popularnim patikama Isabel Marant

Ana Vidić, devojka koja živi svoj život daleko od očiju javnosti. Majka tri sina i supruga našeg Nemanje Vidića. Slike ove dame govore u prilog njenom neospornom ukusu, ali zaštitni znak je uvek prisutan osmeh.

8.81 Street Style: Supruge i devojke fudbalera

U dnevnim šetnjama sa decom, Ana, pre svega, bira udobnu garderobu

Sarah Brandner (Sarah Brandner) je nemačka manekenka i devojka fudbalera Bastijana Švajnštajgera (Bastian Schweinsteiger), po čemu je ipak poznatija. Ova dama, tipično manekenskog izgleda, sa visinom od 1.80 m, prati trendove i uvek je odevena u skladu sa prilikom.

9.6 Street Style: Supruge i devojke fudbalera

Kožne helanke su postale modni imperativ i Sara ih obožava

Još jedna Sara, ovoga puta Karbonero (Sara Carbonero) je najpopularnija španska sportska novinarka i verenica Ikera Kasiljasa (Iker Casillas). Ova prelepa devojka poseduje istančan smisao za modu i gotovo da je nikada i nigde ne možete sresti loše odevenu.

10.10 Street Style: Supruge i devojke fudbalera

Sara je španska Viktorija Bekam


Aleksandra Duždević – Istinski hedonista. Zaljubljena u modu, jezike, umetnost, u svakom smislu! Film na dan, za dobro raspoloženje, dobra knjiga-lek svakoj boli! Srce ispunjeno ljubavlju obojeno crveno-belim bojama!

Comments