Večito smo fokusirani na velike brendove, na visoku modu, šta ćemo to videti na revijama u narednoj sezoni. Sada ćemo se fokusirati na trendove za 2020. godinu koje ćemo zapravo nositi, koje ćemo videti po društvenim mrežama i koje će naše omiljene blogerke nositi. Akcenat stavljamo na street-style modu, a ne na visoku modu. Lookovi sa modnih revija prelaze na ulice modnih centara i tranformišu se u odnosu na pojedinačni stil. Dok trendovi za novu godinu ne ožive, ostaje nam samo da nagađamo što će to biti popularno u deceniji koja je pred nama.

Ostaje nam da se pitamo da li će bež boja ostati vladajuća, pored svih ostalih trendova, ili će je zameniti neka druga boja? Da li ćemo nositi micro torbe ili oversized torbe? Možemo da pravimo beskonačna predviđanja ali činjenica je da će se samo neki od trendova zadržati ove godine, a mi se nadamo da su to baš oni koje obožavamo.

Odela

Odela, strukirana ili nestrukirana, oversized sakoi, duge pantalone ili bermude, odela su prošla skroz mnoge transformacije, pogotovo ove godine, a sledeća će takođe biti jako uzbudljiva po tom pitanju. U narednoj sezoni očekujemo mnogo više boja i printova, kao i sako-haljina, a i sakoa koji su upotpunjeni suknjom.

Mnogobojna koža

Koža je bila jedan od glavnih trendova već nekoliko poslednjih sezona i ne možemo da naslutimo kraj ovakvom trendu. U narednoj godini crnu kožu zamenićemo svakom drugom koja nije crna. Žuta koža biće vrlo upečatljiva i popularna, kao i braon ili ljubičasta.

Velike torbe

Kada govorimo o torbama koje će biti IN u 2020, bitno je da znate da veličina nije bitna, neke se smanjuju, a neke se povećavaju. Micro torbe ili extra large torbe, potpuno je nebitno. Prema Fashion Week-u videli smo puno torbi preko ramena, maksi klasičnih torbi, torbi od krokodilske kože, mini torbi, ali i neobavezno šašavih pismo torbi. Dok modeli koračaju modnim pistama mi nestrpljivo hvatamo beleške o ovim uzbudljivim novim trendovima.

Fluffy haljine

Dokaz o popularnosti ovakvih haljina uveliko je svuda oko nas. Sve više talentovanih modnih insajdera menja svoje elegantne strukirane haljine ovakvim masivnim pufnastim haljinama. Popularnost prošlogodišnje čuvene maksi haljine na tufne sa dugim rukavima, slavno će se nastaviti i u ovoj.

Comments