Da li ste spremni za “Wannabe Blogger”?

Već u ponedeljak, 1. decembra, na zvaničnom You Tube kanalu Wannabe Magazine-a, počinje sa emitovanjem prvi web reality show u Srbiji. 10 devojaka, 20 modnih stručnjaka i 30 modnih brendova deo su velikog projekta koji će vas uvesti u svet modnih blogera, a jednu od devojaka lansirati direktno u svet mode.

Ove devojke žive za modu i pravi su eksperti uličnog stila. Predstavljamo vam street style nekoliko učesnica ovog šoua.

Katarina Nešić

Katarina nesic Wannabe blogger 031 Street style: Wannabe Blogger Show (drugi deo)

Katarina se u uličnim stilom vodi motom da hladnija godišnja doba nikako nisu prepreka da na sebi ponesemo jarke boje, poput crvene. Elegantni crveni blejzer utoplila je zanimljivim krznenim prslukom, a za ostatak odevne kombinacije odlučila se za nepogrešivu crnu, ponevši pantalone od lateksa, i jednostavnu crnu torbu.

Katarina Veljković

Katarina Veljkovic wannabe blogger 07 Street style: Wannabe Blogger Show (drugi deo)

Katarina Veljković je ponela vrećaste iscepane farmerke, sa dodatkom zakrpa, koje su jedan od najistaknutijih ovogodišnjih trendova kada je ulična moda u pitanju.  Uklopila ih je sa belim starkama i kožnom jaknom, a ženstveni dah je kombinaciji dala obukavši elegantnu belu bluzu i jednostavnu crnu ešarpu.

Marija Pribić

Marija Pribic Wannabe blogger41 Street style: Wannabe Blogger Show (drugi deo)

Marija Pribić je ponela predimenzioniranu torbu i kožnu jaknu zanimljivog kroja. Posebnost njene odevne kombinacije je u “grandž” detalju u vidu karirane košulje, ležerno vezane oko struka, a pažnju privlače i kanađanke sa krznenim jezičkom.

Nina Perić

Nina Peric Wannabe blogger 006 Street style: Wannabe Blogger Show (drugi deo)

Nina je ponela zanimljivu kapu sa gombicama i jaknu sa krznenim detaljima. Svoj stil dočarala je metalik Ugg čizmama, a iscepanim farmerkama ona svojim stilom prkosi niskim temperaturama.

Snježana Šućur

Snježana Šućur Wannabe blogger 03  Street style: Wannabe Blogger Show (drugi deo)

Neobični ulični stil Snježane Šućur ne može vas istaviti ravnodušnima. Ona je ponela majicu sa Betmen printom i smelo se odenula u iscepani džins, ponevši farmerke visokog struka i teksas jaknu. Celu kombinaciju je upotpunila neobičnim ljubičastim cipelama. Pored odevne kombinacije, Snježanina frizura je nesumljivo detalj koji čini da ona nikako ne prođe nezapaženo.

Koja odevna kombinacija takmičarki Wannabe Blogger-a vas najviše inspiriše da osmislite sopstveni ulični stil?

Prvi deo pogledajte ovde!

Prijatelji projekta: Fashion Company, Fashion & Friends, Bambi WellBE, Rosal Lip Balm Inkredible Colors, kozmetika AURA, SC Ušće i Immo Centar, Herbafast Fiber.

Medijski partneri projekta su: Harper’s Bazaar, Grazia, Naxi Radio, Radio Tri, Srbija Danas, Trend, Cica.

Jasna Stanić

Comments