Već od ponedeljka, 1. decembra, imaćete prilike da uživate u prvom web reality programu u Srbiji, kojim ćete ušetati u samo središte sveta modnih blogerki.

“Wannabe Blogger” reality show će vam na You Tube kanalu Wannabe Magazine-a predstaviti 10 mladih devojaka usresređenih na borbu da baš one postanu deo uzbudljivog modnog sveta. One su mlade, moderne i jedva čekaju da vam pokažu svoj stil.

U išćekivanju prvog emitovanja ovog reality show-a, predstavljamo vam ulični stil nekoliko naših takmičarki.

Ana Maksimović

ana maskimovic wannabe blogger 41 Street Style: Wannabe Blogger Show (prvi deo)

Ana je savršeno svesna efekta koji na stil može da ostavi jednostavni statement natpis na majici, pa se tako ovog puta odlučila za dosetljivi slogan “I have nothing to wear”. Parka jakna je komad garderobe koji treba da se nađe u svakom garderoberu. Odlučivši se za ležernije komade garderobe gore, odlučila je da lateks pantalonama istakne svoju figuru, uklopivši ih sa čizmama bez potpetice.

Ana Parčetić

Ana Parcetic Wannabe blogger 03 Street Style: Wannabe Blogger Show (prvi deo)

Ana Parčetić se odlučila za motorašku kožnu jaknu, koja je apsolutni hit sezone, uklopivši je sa podvrnutim farmerka sa visokim strukom. Ankle boots sa visokim potpeticama i sunčane naočare dale su celoj odevnoj kombinaciji jednu urbanu notu.

Dragana Marović

Dragana Marovic Wannabe blogger 091 Street Style: Wannabe Blogger Show (prvi deo)

Dragana je jednostavnu kožnu jaknu sjajno ukombinovala sa iscepanim farmerkama i sivim džemperom. Svom svedenom uličnom stilu dala je notu elegancije ženstvenom ogrlicom.

Jovana Perić

Jovana Peric wannabe blogger 05 Street Style: Wannabe Blogger Show (prvi deo)

Jovana je trendi skini džins sa iscepanim detaljom ukombinovala sa kožnom jaknom i jednostavnom belom majicom, a završni pečat na kombinaciju definitivno je dala karirana košulja.

Zorica Dukovski

Zorica Dukovski Wannabe blogger 061 Street Style: Wannabe Blogger Show (prvi deo)

Zorica se odlučila za jednostavnu crnu majicu, vuneni džemper i crnu jaknu. Najupečatljiviji komadi odevne kombinacije su svakako Isabel Marant patike i lateks pantalone.

Koju biste kombinaciju učesnica Wannabe Blogger show-a vi najradije poneli?

Prijatelji projekta: Fashion Company, Fashion & Friends, Bambi WellBE, Rosal Lip Balm Inkredible Colors, kozmetika AURA, SC Ušće i Immo Centar, Herbafast Fiber.

Medijski partneri projekta su: Harper’s Bazaar, Grazia, Naxi Radio, Radio Tri, Srbija Danas, Trend, Cica.

Jasna Stanić

Comments