Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Striptiz za pismene: Drž’ se plota!

Striptiz za pismene: Drž’ se plota!

Da biste se uspešno držali za svoju tarabu i po potrebi je iščupali i mlatnuli neprijatelja po glavi, potrebno je da ne odustajete od nekih ključnih predrasuda. Ni po koju cenu!

Prva: Solarna joga spržiće vam oči.

Cvikere na nos i ne šalite se ni leti ni zimi, ni u zoru ni u sumrak. Sunce je štetno i sve štetnije. Neprekidno njime haraju nekakve eksplozije i uragani, ozon je bušan, rak kože ćete sprečiti jedino faktorom 250, koji je, naravno, sasvim prirodan, ne sadrži nikakvu štetnu hemiju i izmišljen je za bebe.

Druga: Crna magija ne postoji.

Čak i da ima nečeg u tome, sigurni ste da je decidirano izjašnjavanje protiv najbolja zaštita od svakog uroka. Ako kategorično sve što ne razumete svrstavate u sujeverje, onda ono ne može da vas dotakne ni na koji način. Ljudi koji veruju u koješta jesu slabići, a baksuz im je prodro u život putem slabosti i straha. Čista autosugestija!

Treća: Nema dokaza da bog postoji.

“Da postoji, deca ne bi patila i umirala, zar ne?“ To vam je glavni adut i držite se toga kao pijan plota. Isto je dobro i ono o bolesti, gladi, nasilju i nepravdi, ratovima, prirodnim katastrofama i svim ostalim varijantama genocida koji civilizacija sprovodi nad sobom. Ne dajte da vas zbuni indivdualni pristup nekih ludaka o tome kako je dokaz da bog postoji to što postojimo mi, i kako je telo hram i bog je u svakom od nas, tandara broć! Kakav bi to bog bio, aman? Po meri čoveka? Ne daj bože!

Četvrta: Kakve su ti misli, takav ti je život.

Znači, amin! Pa pola sveta provodi život u tripu da je pametno, kompetentno, tolerantno, dobro i pozitivno. Resto pola tripuje da su im drugi krivi za njihove neuspehe, neraspoloženja, bolesti, nemaštinu. Ko im je kriv kad nisu pametni, kompetentni, tolerantni, dobri i pozitivni? Neka vas ne zavedu u samoispitivanje nikakve teorije o svesti kao vrhu planine koja je sva pod morem nesvesnog, o tiraniji skrivenih motiva i zacrtanih stavova koji upravljaju ispod sve te vode dešavanjima na onom ograničenom vrhu. Nikada se ne pitajte čije misli realizuju vaš život, nego potisnite svaku sumnju u ono isto more, za koje ne treba ni da znate da postoji. I mislite pozitivno!

Peta: To se mene uopšte ne tiče.

Tako je! Neka svako razbija glavu svojim problemima. Ostanite distancirani, ionako je sve besmisleno, a i da reagujete ili se umešate, ništa ne možete da uradite. Jeste, kamenčić koji se kotrlja sa vrha planine može da izazove lavinu, ali onda ostaje zatrpan u toj lavini. Što biste  se onda mešali u bilo šta? Politika? Ma nek se nose, ionako su svi isti. Sport? To je sve namešteno. Pravosuđe? Korumpirano. Obrazovanje? Neko hoće da nam deca rastu tupava i neinventivna, zatrpana obiljem bespotrebnih informacija, bez pravog alata da ih obrade, sintetišu i koriste. Ubija im se interesovanje i radoznalost, od vrtića.

Ali šta vi tu možete? Ako ne date dete u školu, odoste u zatvor. Ako ne podmažete gde treba, odoste u kurac. Ako ne glasate… ma neka glasaju sami za sebe, ionako je svako u nekoj koaliciji.

Najbolje je da gledate svoja posla i ne talasate. To se vas, uostalom, ništa ne tiče.


Aleksina Đorđević, matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice