Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Striptiz za pismene: Džedajska posla

Striptiz za pismene: Džedajska posla

Svaki put kad zaustavljam misli, čujem mastera Jodu. I nije kao da ispaljuje nekakva džedajska uputstva u moj indoktrinisani mozak, nego se smeje, baraba! Kikoće se i pravi one “ala te dobro zezam“ face sa spuštanjem ušiju i kapaka. Nije da me to nervira, nego me nekako… bocka, žulja, rajca, dođe mi da istresem one plave munje iz prstiju pravo u njegovo džedajsko dupence. Ali znam ja za jadac! To je ono što master hoće, da me nauči samokontroli. I onda menjam ploču i vozim oooooooommmmmmm, dok se matori ne otkovitla, neka je sila jaka u njemu.

joda Striptiz za pismene: Džedajska posla

Daleko ti lepa sila

I taman kad osetim promaju u glavi i uspem čak i da ne pomislim (jednom u pet slučajeva) “aha, ništa ne mislim!“, pojave se neki likovi sa zvečkama, pevaju i cupkaju i muntaju me da popijem neki sumnjivi čorbuljak iz tikve. I kad pitam “šta je to?“ dok uzmičem natraške, viču “vooodaaa!“ i upišavaju se od smeha. Majke mi! Na vrhuncu frustracije, setim se da ne treba da se osećam kao da me svi zajebavaju, zamislim džinovsku metlu i počistim ih. “Pa nije vam moja glava kafana! Idite u ‘Džedajsku noć’, pa tamo navrćite tikvice i kad počnete da tripujete, igrajte se šamanskog ruleta svetlosnim mačem.“ Zadovoljna svojom svesnošću i snalaženjem u astralnim situacijama razmahujem metlom kao razjarena gazdarica i osećam se sve bolje, lakše, čupavije… A bahata gomila je sve dalje, niže, razređenije…

aleksina Striptiz za pismene: Džedajska posla

Već odavno spremam čarobni napitak... u ritmu muzike za trans

Eee… uuu… mislim… ma ne mislim! Letiiiim! Vetar mi orgija u kosi, drška metle me prijatno žulja među nogama (meškolj, meškolj), suknje se otkidaju sa mojih butina, lepećući kao gavranova jedra (?), kurje oči ljušte se sa bosih prstiju, a suze fajtaju pejzaž poput pokidanih perli.

“Auuu!“, htela bih da reagujem, ali nekako više zvuči kao “IkikikiiiikiiiiIkikiiiiiiii!“

I utom se mom školskom veštičjem cerekanju pridružuje Jodino kikotanje, naravno, čuju se zvečke i šamani mrmljaju – ma šta im znači ovo? “Šta vam je, čoveče, pita doktor, a žaba kaže, doktore, izraslo mi nešto na dupetu, ahahaaahaaaa!“ Manijaci, pričaju viceve! U mojoj kafani, mislim, glavi, uf, ma šta bre mislim?! Metla gubi visinu, metafore se otkidaju i padaju u nežnom kovitlacu, a ja letim kao kamen, dupetom na dole, nadrndana kao đavo, prekrštenih ruku na grudima pljuckam kosu iz očiju (??) i tapkala bih nogom, ali nemam o šta.

Da li može veštica da pogine u svojoj glavi? I da li bi ova šamansko džedajska kalakurdija prstom makla da joj pomogne?

“Čekati nemoj u gnevu, ako možeš razbiti kao jaje sebe, učini u nameri to“, reče Joda. Ma, zajebava me. “I aždaja izađe iz pećine, gleda okolo i kaže, u jebote, gde ja živim! Hahahaaaahaa“, rekoše šamani. E, to je dobar savet.

Sačekaću rezultate popisa, pa da vidim gde ja živim. I gde vi živite. I ko koga ovde razbija.

Šta, čekate TRAAAS? Nema tras. Na tom mestu mi se uvek pripiški od uzbuđenja, pa moram da ustanem.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice