Prethodne tekstove iz serijala “Striptiz za pismene” možete pročitati ovde.

Ma moglo je i kraće – ne veruj ženi. Ali bitna je suština. Dakle, sve žene sveta lažu svoje muškarce na isti način, o istim stvarima. Da bi sačuvale njihov čuveni ego od raspada (nijedna ne želi da ga nosi na duši); da bi sačuvale vezu (zajednica je ionako kompromis, a on je bar manje budala nego onaj što sam htela da umrem zbog njega); da bi sačuvale nos od lomljenja (nije on nasilnik, nego malo je popio, a i ja sam, brate, preterala).

Dakle, žena vas laže u oči kad kaže:

“Nije ti mali”

Obrati pažnju. Da li je rekla “uuu, baš je veliki”? Ne, lepo je rekla “nije ti mali”. I pošto nisi baš totalni kreten, tebi je to sumnjivo, a onda ona mora da nastavi da laže, pa sledi tekst tipa “hmm, pa sigurno ima 15 santimetara, to spada u prosek. Ima 16? Pa to je jedna kita solidne veličine”. Ono što žena stvarno misli, a nikada vam neće reći, jeste da joj je žao što nije bar dva santimetra duži od solidnog. Ne radi se o tome da je ne zadovoljava tih 15, 16 cm, uopšte ne. Zadovoljava i prst, aman. Ali žena se oseća (kako to sad da kažem, a da nikoga ne potrefi srčka?) posedovanije kad je kita malo veća. Lepše izgleda, radije se dodiruje. I brate, prodire iz svih uglova i nikad ne ispada usred zaleta u nekoj malo kompleksnijoj pozi. O kitama ispod 15 cm veličine ne mogu ništa da kažem, ali neke moje drugarice kažu da i one zadovoljavaju. U stvari, kažu “ni manje kite, ni boljeg seksa”. Verovatno zato što su muškarci sa kikirikijem naprosto svesni čime raspolažu i u skladu sa samopouzdanjem koje daje suočavanje sa neminovnim i nepromenljivim, daju sve od sebe i koriste svaki santimetar, a žene su pored njih opuštene, jer je najveća ego prepreka uklonjena. Ne moraju da ga lažu zbog veličine kite.

Ostale uobičajene laži odnose se najpre na broj muškaraca sa kojima su bile. Ako ste toliko glupi da pitate i insistirate, saznaćete da ih je bilo pet. Kad biste samo pomislili da je ispred ili iza te petice stajala još jedna, stekli biste preduslov za infarkt miokarda, pa onda bolje i da ne pomišljate. Mislim, i pet je, bre, mnogo za ženu! Vašu, pogotovu.

Dalje je sve isto kao kod vas:

Ponekad više uživamo sa vašim prijateljima nego sa vama

To je prilika da se malo ogrebemo za mušku energiju, da vas tu i tamo dovedemo u nepriliku peckajući vas pred drugarima, da flertujemo sa njima i da se uverimo da smo ipak iz tog čopora izdvojile najbolje grlo. Ili barem odgovarajuće. Istina je da mislimo da su vaši drugari svi sposobniji od vas, a da su njihove devojke koze i kako je to baš nepravedno. Mogle smo mi (koje nismo koza, nikako) da dobijemo nekog sposobnijeg (koji više zarađuje). U drugoj varijanti, vaši prijatelji su banda glupaka koja nesuvislo laprda o nekim glupostima i pitamo se, šta kog đavola vidite u njima? Potrebno vam je da se družite sa luzerima da nahranite sujetu, ili ste naprosto isti kao i oni?

Privlače nas drugi muškarci

I ne samo što nas privlače, nego dobijamo konkretne ponude, koje obično teška srca odbacujemo, da ne bismo sebi komplikovale život. Nema žene koja se u ozbiljnoj vezi barem jednom nije sa kajanjem osvrnula na propušteni momenat: “Koja sam ja guska. Trebalo je da ga maznem kad mi se lepo nudio, a ja verna budali. Ma dođe mi da izađem na ulicu i da zajašem prvog konja na koga naletim. Uh, kreten, mladost mi je upropastio”. Ima i mudrih žena, koje znaju da će njihov dragi sigurno u nekom trenutku biti izvor najdubljeg prezira i besa, pa uzimaju avanture preventivno. Te žene ćete prepoznati po tome što često govore “znala sam”. Ups! Zar sve žene često govore “znala sam”?

Poredimo vas sa bivšim momcima

O, da. Pogotovo sa drugaricama koje su znale sve o našim bivšim momcima. “Jeste, liči malo na Nenada, ne samo fizički, nego onako po energiji. Samo Nenad je imao veće srce, znam. Nisam to tada toliko cenila, jebi ga. Ne, nema ničeg sličnog sa Ivanom, srećom, dođe mi prosto kao protivotrov od onog manijaka. Jeste, kreten je bio moja najveća ljubav. Pa ne volim ga na taj način, ne, ali mislim da više nikada nikog i ne bih mogla tako da volim. Prosto nisam više toliko glupa. Seks je super, naravno. Ne onako dramatičan kao sa… niti tako strastven, ali nije ni pornografski kao sa… e da, sa njim je bilo dosta zabavno, hahaha”. Sačuvaj bože muške uši od ženskih razgovora.

Mrzimo vas kad nam ne date

Dabogda vas stigla ženska kletva da vam se ne diže sa prvom sledećom, ako spadate u one pizdulje muške koje manipulišu seksom i kažnjavaju ženu tako što su nezainteresovani, tako što se napiju i zaspe, tako što ih nema kad treba da ih ima. O, koliko žena znam koje imaju ovo iskustvo i koje prozivaju muškarce za “davanje na kašičicu”. Pa nije seks heroin, pa da overite od veće doze, majku mu. Vi treba da naskačete na nas svaki čas, a mi da određujemo kad može, a kad ne. Jer kad žena hoće, a vi ne date, ona vas mrzi. Na način koji direktno vodi u infarkt miokarda. Budite pametni, čuvajte zdravlje.


Aleksina Đorđević, matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments