Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Ženeeeeeee! Pa doooooobro breeeej! Zašto, neka mi neko objasni zašto, vapim teatralno i gotovo da me obuzima poriv da se prekrstim, a to bi stvarno bilo radikalno, ono baš.

Mislila sam da ništa ne može da me zaprepasti, a onda su se pojavile čupave papuče.

Mislim, oduvek su postojale čupave papuče, one sa “macom” na prstićima i štiklicom, a i neka boa bi se tu malo motala, sve u kombinaciji sa svilenim kimonom, koji samo što se nije odvezao, pa možda i neka podvezica i sve to tako mačkasto seksi – i odmah pored kreveta.

Ali, čupavice su izašle na ulicu. I još ih niko nije uhapsio. Zato što ništa nisu krive sirote, kao ni pas što nije kriv, nego gazda psihopata.

Nisam ja neka moda, više sam demode, samo što se to danas zove retro, pa možda i jesam neka moda, ali nisam ćorava, jbt. Razlikujem boje, kontam šta je urbano i šta je kul. Kontam i šta je kičasto i micasto i kako može da se balansira po ivici neukusa kad imaš stav, integritet, stil, smisao za ekstravaganciju i hrabrost da je plasiraš. Ali ako ti fali samo jedno od svega nabrojanog, treba da se držiš modnih saveta i stručnih uputstava, a sva kažu da ne treba slepo da pratiš modu, nego pre svega da uzmeš u obzir svoju građu i to kakav stil preferiraš i da li možda treba stil da prilagodiš svom tipu – jer možda voliš sportski stil, a najbolje bi izgledala u strožim i elegantnijim linijama, ili zamišljaš sebe kao princezu, a bolje bi prošla kao (dvorska) dama… Nego, ne slušajte vi moju modu. Moj osećaj ima nešto da vam kaže, a osećaj me ne vara. Ono kad ne znaš da li da se smeješ, čudiš ili ispovraćaš, a nekako bi sve odjednom.

Editors choice