#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Striptiz za pismene: Njega ili njegov?

Striptiz za pismene: Njega ili njegov?

Prethodne tekstove iz serijala “Striptiz za pismene” možete pročitati ovde.

U suštini, dilema ove vrste ne postoji. Ako dobijete njega, ne gine vam njegov. Ako ste u estrusu, pa vam je do njegovog, pazite dobro, prikačen je za njega i idu u kompletu, a to može da pokvari doživljaj. Koliko puta ste, moje dame, htele samo da budete kvalitetno odvaljene od kurca i ostale uskraćene, jer tip, recimo, njišti i trese glavom u ekstazi kao konj, ili je brz kao zec pa ne možete da ga stignete, ili je pijan kao svinja pa mu je tek napola dignut. Mogla bih da nabrojim još neke životinjske karakteristike muškaraca koje su često ono najmuževnije u njima, u trenucima kad vam je potrebna koncentracija na njihove.

Ali da ne mračim, najbolje što vam se može desiti je da u takvom raspoloženju naletite na švalerčinu koji je uvek gladan kao vuk i ume sa svojim plenom, ono, baš. U tom slučaju, interesovanje za njegov se putem logike (a svi znamo sve o ženskoj logici) prenosi na njega. Mmmm, kakav tip! Otkriće! Posle kratke svetkovine seksa (dva, tri puta) ženski mozak je već izveo sve bitne zaključke o mužjaku i mogućnostima za prekrajanje i uklapanje, ako mu se makar malo učinilo da materijal obećava lako održavanje i trajnost. Za to vreme muškom mozgu još uvek nije ni na kraj poslednjeg sokaka među vijugama bilo šta osim konzumiranja novog plena. U stvari, on već razmišlja o novom plenu, a možda je u stanju i da meša slatko i slano, pa je pored kokoške već spreman da ulovi i tortu.

Čuvena ženska intuicija pomoći će vam da budete svesne ovoga, ali vas neće sačuvati od pokušaja da uhvatite, promenite, zauzdate, zajašite i ne puštate muškarca koji vam se sviđa. Naročito ako je dopadanje krenulo od kite i širilo se na parče, da bi završilo iracionalnim osećanjem da će od njega možda i biti čovek, pod vašom brižljivom upravom.

zatekst1 Striptiz za pismene: Njega ili njegov?

Ravnoteža – i sa njim i na njemu

To znači da ste se upecale na požudu. Svoju ili njegovu, ili obostranu, potpuno je svejedno. To znači da ste pristale na kompenzaciju i pazarile Yugo, jer je jeftin i lako je naći delove, umesto onog Porschea, Mercedesa, BMW-a koji priželjkujete. Čak i ako nikada niste vozile brz, startan i kvalitetan auto, sigurno znate da je takav bolji od Yuga. Naravno, svaki auto vas preveze od tačke A do tačke B, ukoliko umete da vozite. Hoću da kažem, i seks sa Yugom dovodi do orgazma, ali Mercedes drvenarija i koža je ono što ga multiplicira u zanos… Hmm, ma znate šta sam htela da kažem.

Šta je alternativa?

Ljudska priroda je površna, slažem se. Dopašće mi se neko lepo muško dupe i širok osmeh, pa ću tolerisati rupe u razgovoru ako će mi to dati priliku da mu skinem pantalone. Pašću na oči, ruke, ramena, kosu, stajling… na kratko. Možete slobodno da me zajebavate što razmišljam kao muškarac, ali to je ta površnost svojstvena polnosti. Bitno je imati u vidu na koliko kvadrata se ta površina proteže i može li se išta sazidati na njoj. Jebi ga, i šupa ima krov i može da posluži kao sklonište.

Ali, ja poznajem alternativu koja nema alternativu. Razlikujem požudu od strasti. Jer, strast je veličanstvena i daje kraljevsku moć, život u palati i vožnju najluksuznijim automobilom od koje se osećam duplo živa. Pa makar na kratko. Mislim, koliko dugo može da traje vožnja od tačke A do tačke B? I, koliko puta u životu? A kad jednom ponesete krunu i hermelin, sledeći izbor je hoćete li biti dovoljno mudar vladar da očuvate i unapredite kraljevstvo, ili ćete sve potrošiti onom brzinom koju diktira površnost. Vlast i strast ili ode slast u propast.


Aleksina Đorđević, matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice