39 SEX Striptiz za pismene: Seks i selo

“U moje selo nema crnci!”, doviknula je otresita prodavačica tikvica prodavačici šargarepa preko dve tezge zeleniša koje su ih delile, držeći u ruci poveći sjajnozeleni uzorak robe.

“Kod men’ ima neki Kinezi!”, odgovorila je ova, vadeći iz gomile jednu posebno krivu šargarepicu.

Provala smeha i bujica doskočica zapljusnule su pola pijace, a u mom cegeru izmešale su se tikvice i šargarepe. Kakve su mi pale pod ruku. Što u potpunosti govori o mom izboru u životu: daj šta daš, samo nek je dobro zezanje.

Dakle, poznajem stisak žuljevitog dlana koji je par sati pre mene stiskao ručice motokultivatora, volan traktora, a možda i dršku noža kojim je zaklao svinju. Taj se hvalio kako je već kresnuo jednu voditeljku. Svršio je posle osamnaest sekundi i tu se ugasilo sve  moje interesovanje za zemljoradničku egzotiku. Dobro, bila je to faza  “nek je i seljak, sam’ nek je dečak” (akcenat na oba A morate da zamislite).

Pa onda uskakanje u automobile  parkirane u mračnoj sporednoj uličici i vožnja bez farova ka najbilžem zgodnom mestu (kukuruz, šumica, gajba za privođenje) koje vlasnik BMW-a, juga, golfa,  burme i pečatnog prstena poznaje. Srbi vole tuđe, čak i kad više nego išta vole svoje. Pre nego što ti saopšte da ne koriste kondom, izvade mobilni i POZOVU ženu, da osiguraju petnaestak minuta neometane akcije.

Kad saberem sve napred rečeno, to je, hmm… 45 minuta i 18 sekundi lošeg, besmislenog i rizičnog seksa. Svaki put kad se setim tog straćenog vremena umrem od sramote, a onda se setim tikvica i šargarepe i umrem od smeha.

Poznajem i patetične vrste besmislenog seksa, sa recitovanjem poezije, filozofskim razgovorima, vinom  i svećama (u drugoj varijanti sa  pivom, rakijom i duvkom  uz hevi-metal balade, beskonačne solaže na gitari i bubnjevima) i tu se povrede ne mere minutima, nego šumom na srcu, žiganjem jetre i mentalnim oboljenjima.

Znate, kad srpski muškarac bilo kog uzrasta izjavi da je strašno osećajan, to  znači se on divi snazi i obimu svojih osećanja skoro isto toliko kao boji, veličini i zakrivljenosti svoje kite, i da je beskompromisno spreman da vas njima udavi. Ako se,  razapeti između romantike i opijata, snađete za desetak minuta čvrste kite i prevarite ga da je stavi gde vi želite (njemu je dovoljno pušenje), onda ste vi žena koja će apsolutno uspeti da ima zadovoljavajući seksualan život čak i među Srbima i ja ne brinem za vas. Voli vas vaša Skeri BreŠou.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments