5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Striptiz za pismene: Seks i selo

Striptiz za pismene: Seks i selo

39 SEX Striptiz za pismene: Seks i selo

“U moje selo nema crnci!”, doviknula je otresita prodavačica tikvica prodavačici šargarepa preko dve tezge zeleniša koje su ih delile, držeći u ruci poveći sjajnozeleni uzorak robe.

“Kod men’ ima neki Kinezi!”, odgovorila je ova, vadeći iz gomile jednu posebno krivu šargarepicu.

Provala smeha i bujica doskočica zapljusnule su pola pijace, a u mom cegeru izmešale su se tikvice i šargarepe. Kakve su mi pale pod ruku. Što u potpunosti govori o mom izboru u životu: daj šta daš, samo nek je dobro zezanje.

Dakle, poznajem stisak žuljevitog dlana koji je par sati pre mene stiskao ručice motokultivatora, volan traktora, a možda i dršku noža kojim je zaklao svinju. Taj se hvalio kako je već kresnuo jednu voditeljku. Svršio je posle osamnaest sekundi i tu se ugasilo sve  moje interesovanje za zemljoradničku egzotiku. Dobro, bila je to faza  “nek je i seljak, sam’ nek je dečak” (akcenat na oba A morate da zamislite).

Pa onda uskakanje u automobile  parkirane u mračnoj sporednoj uličici i vožnja bez farova ka najbilžem zgodnom mestu (kukuruz, šumica, gajba za privođenje) koje vlasnik BMW-a, juga, golfa,  burme i pečatnog prstena poznaje. Srbi vole tuđe, čak i kad više nego išta vole svoje. Pre nego što ti saopšte da ne koriste kondom, izvade mobilni i POZOVU ženu, da osiguraju petnaestak minuta neometane akcije.

Kad saberem sve napred rečeno, to je, hmm… 45 minuta i 18 sekundi lošeg, besmislenog i rizičnog seksa. Svaki put kad se setim tog straćenog vremena umrem od sramote, a onda se setim tikvica i šargarepe i umrem od smeha.

Poznajem i patetične vrste besmislenog seksa, sa recitovanjem poezije, filozofskim razgovorima, vinom  i svećama (u drugoj varijanti sa  pivom, rakijom i duvkom  uz hevi-metal balade, beskonačne solaže na gitari i bubnjevima) i tu se povrede ne mere minutima, nego šumom na srcu, žiganjem jetre i mentalnim oboljenjima.

Znate, kad srpski muškarac bilo kog uzrasta izjavi da je strašno osećajan, to  znači se on divi snazi i obimu svojih osećanja skoro isto toliko kao boji, veličini i zakrivljenosti svoje kite, i da je beskompromisno spreman da vas njima udavi. Ako se,  razapeti između romantike i opijata, snađete za desetak minuta čvrste kite i prevarite ga da je stavi gde vi želite (njemu je dovoljno pušenje), onda ste vi žena koja će apsolutno uspeti da ima zadovoljavajući seksualan život čak i među Srbima i ja ne brinem za vas. Voli vas vaša Skeri BreŠou.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice