Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Striptiz za pismene: Šta si spreman da zbog sebe učiniš za mene?

Striptiz za pismene: Šta si spreman da zbog sebe učiniš za mene?

1/2

A može i obrnuto – šta si spreman da zbog mene učiniš za sebe? I oba pitanja su nezgodna i provokativna i teško je na njih dobiti iskren odgovor. Jer to su pitanja „da li me voliš?“ i „da li voliš sebe?“ na koja i sami  sebi nerado odgovaramo iskreno. Kad kažeš „da“ to nije odgovor, ili bar nije ceo odgovor. Zato što ono što činiš tačno pokazuje kolika je tvoja ljubav, a ta količina često jedva opravdava potvrdan odgovor, odnosno, pokriva ga samo delimično.

Šta si spreman, dušo, da učiniš za mene? Tvoja spremnost pokazuje tačan nivo tvoje ljubavi. A ako misliš da je to ljubav prema meni, u zabludi si, to je tvoja ljubav prema sebi.

Kad voliš sebe, poštuješ svoje veze i odnose, jer ceniš, vrednuješ, poštuješ svoj izbor, svoja osećanja, a sve ono što ulažeš u odnos koji ceniš, čin je samoljubavi i samopoštovanja.

imani clovis 476079 Striptiz za pismene: Šta si spreman da zbog sebe učiniš za mene?

Zato, kad lažeš mene, obezvređuješ sebe. Kad si sebičan i ne daš mi ono što želim i tražim, daleko si od ljubavi onoliko koliko si blizu strahu. Strah da ćeš biti opljačkan, da ako daš meni, nećeš imati za sebe – a ja tražim takve stvari koje ti oduzimaju lažnu predstavu o sebi, koje zahtevaju da se ogoliš, ali ne onako kako si navikao, da ostaneš ranjiv, a da se ne uvrediš, a to je teško. Jer ti voliš predstavu o tome kako deluješ kao muškarac, više nego što voliš da budeš muškarac. Ne voliš dete u sebi, jer ga niko i nije voleo i zato se držiš onoga što si o sebi smislio, jer to je sigurno bolje od onog autentično detinjeg, koje sigurno ništa nije valjalo, jer ga niko nije voleo. Toliko o sigurnosti, koja proističe iz nesigurnosti, iz neljubavi, neprihvatanja sebe, neproživljenih i neshvaćenih bolova i povreda.

Editors choice