#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Striptiz za pismene: Traži se Hobit

Striptiz za pismene: Traži se Hobit

Prethodne tekstove iz serijala “Striptiz za pismene” možete pročitati ovde.

Ovim putem želim da oglasim upražnjeno mesto za Hobita-pripravnika, sa otvorenom mogućnošću napredovanja. Prema godišnjem razvojnom planu, Hobit koji pokaže visok nivo pripravnosti u prvom kvartalu, do kraja budžetske godine može da dosegne zvanje saradnika i stekne svaku prednost na tenderu za Hobita-partnera.

Obrazloženje:

U dosadašnjem iskustvu naše firme “Alex Banda Corporation” (deca i ja) poslovanje sa Orcima iskazalo je stopu rasta profita od 120 odsto na kvartalnom nivou, a dvostruko knjigovodstvo obezbedilo je neoporezovanu finansijsku dobit – Orcima. Niko od njih, međutim, nije završio u zatvoru, jer “Alex B. C.” nije imala konkretne dokaze da Orci lažu, kradu, varaju, ucenjuju i falsifikuju. Ovim putem, takođe, želim da skrenem pažnju ostalim korporacijama samohranih majki, da izbegnu saradnju sa orkolikim sojem, jer, iako je njihovo tržište nepokriveno, saradnja se ne isplati ni kratkoročno. Kao pripravnici, Orci su spremni da upotrebe sve svoje veštine (laganje, varanje…) naizgled na dobrobit korporacije, ali sa njima ste u pripravnosti vi, bez izgleda na promenu statusa.

Nastavak obrazloženja:

Dugogodišnja saradnja sa Vilovnjacima dala je rezultate mimo svakog plana.

Poznati kao soj vitkih i dugokosih veštoprstih razbacivača zvezdane prašine, obdarenih govornika i…hmm…obdarenih, Vilovnjaci saradnici nikako nisu u stanju da se snađu na partnerskoj poziciji i u ovoj odgovornoj ulozi načisto useru motku. U tranziciji od slobodnjačke (frilenserske) u vlasničku strukturu, od zvezdane prašine dece Sunca i Meseca, možete videti samo prašinu za njihovim vitkim leđima, koja sve brže odmiču ka horizontu. Analize su pokazale da prirodna magija, čije su poznavanje Vilovnjaci iskazivali tokom pripravništva i saradnje, gubi svako dejstvo i sposobnost realizacije na kraju petogodišnjeg plana, a pred raspisivanje javnog poziva za partnerstvo u “Alex B. C.”.

Obrazloženja nikad previše:

Na seminarima za unapređenje poslovanja kod Čarobnjaka “Alex B.C.” stekla je nekoliko sertifikata, kao i neprocenjiva saznanja o Čarobnjacima. Na nesagledivo višoj hijerarhijskoj poziciji u odnosu na Vilovnjake i njihovo poznavanje prirodne magije, integrišući iskustvo Ljudi i Hobita koje uglavnom obučavaju, oni zatvaraju krug na nivou Orka. Poruka opreza similarnim korporacijama glasi: “čarobnjaci su kvarnjaci”. Prilikom obuke utvrdite sredstva plaćanja na materijalnom nivou i platite unapred, jer vam se može desiti da na kraju grejs perioda platite zdravom pameću ili nekim drugim organom.

Ključno obrazloženje:

Zašto Hobit?

Zato što su upravo suprotni od Vilovnjaka, nemaju ničeg sličnog sa Orcima, druže se sa Čarobnjacima, zadržavajući potreban oprez. Ljudsko u njima drži se tradicionalnih vrednosti: mali su, dlakavi i halapljivi, zavlače se po rupama i ne menjaju navike.

Napomena:

“Alex B. C.” nema iskustva u poslovanju sa patuljcima.

Još jedna napomena:

Ukoliko imate pripravnička, saradnička i partnerska iskustva, koja mogu da doprinesu pozitivnom poslovanju “Alex B. C.” i similarnih kompanija, izmenite dokument u odeljku “Dopune”.

Dopune:

Poželjno je da traženi Hobit bude visok bar 180 cm. Svako pozitivno nastojanje u navikama dlakavosti (brijanje, i pod pazuhom), kao i suzdržavanje od preterivanja u jelu i piću (tri obroka, jedno pivo – veliko) biće nagrađeni skraćenjem perioda između pripravničkog i partnerskog statusa. Plus bonus na radni staž.


Aleksina Đorđević, matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice