Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Striptiz za pismene: WTF is MILF?

Striptiz za pismene: WTF is MILF?

Kolega iz Tarzanije objasnio na krajnje pišičan način, ali suštinski istinito. Dama koja je mama (odavno), a spavala bi sa vama (21+). Ali, kao i u svakoj generalizaciji, potkategorije su ono što milfovima (podseća me na elfove, za razliku od milfice, koje asocira na kiflice, pa ću se držati tog oblika) daje očaravajući otklon u odnosu na kategoriju.

MILF iz nužde

Ona je razvedena, ili udovica, deca poodrasla, ima posla preko glave i nema vremena za gluposti. Najradije bi se ponovo udala, tj. imala adekvatnog partnera (vršnjaka ili starijeg), ali adekvatni su najebali. Imaju baj pas, veštački kuk i plaćaju tri alimentacije. Ili, ako ih zdravlje relativno služi, najebali su u mozak. Nikada nisu preboleli razvod ili udovištvo, pa zaziru od žena (još više), tvrde pazar, kukaju jadni ranjeni u srce (ma u mozak, bre) i traže suknju veličine svadbarskog šatora, da se pod nju udobno zavuku. Ne traže oni opscene izazove pod suknjom, da se razumemo, već sigurnost, majčinsku brigu i pažnju koja treba da ih izleči (pošto poseta psihijatru ne dolazi u obzir, a ne bi ni pomogla). Dakle, skloni glupostima, preko svake mere.

Pošto je već usvajala šugave pse i ćorave mačiće, zrela žena u punoj snazi zna za jadac, sa uzdahom odbacuje svoju sopstvenu potrebu za sigurnošću, zajedništvom i zaštitom i prinuđena zakonom ponude i potražnje, obraća pažnju na mlađahnog trenera, instruktora vožnje i učitelja klavira svog sina. Strpite se malo, za koju godinu, ona će i dalje biti MILF do jaja, a obratiće pažnju i na sinovljeve drugare. Saterana u kliše raspuštenice ili vesele udovice, ona nije presrećna zbog svog izbora, ali pošteno uživa u njemu. Ona zna da je vršnjacima potrebna vijagra iz zaleta, a da momcima samo treba prilika. Osećanja? Možda bi volela da može da voli tog klinca, ali više ceni njegovu dostupnost i potenciju. A onaj gospodin čija je glupost natera da svaki put uzdahne, neka nađe neku mlađu da ga neguje posle ugradnje četvrtog stenta.

64416 MadonnaInternajpg Striptiz za pismene: WTF is MILF?

Večno mlada, carica, ili joj se prosto može?

MILF po difoltu

Bilo da je udata, razvedena ili već ima mlađeg dečka, ona prosto voli slatkiše. Kolačiće. Piletinu. I to onu ekološku, koja ne izaziva gojenje, nego upravo suprotno – održava vitalnost, obnavlja energiju i zateže mišiće. To je ona teta u čijim je rukama svaki boytoy. I obično se uspešno drži najboljeg dela svoje igračke. U suprotnom, neko će biti rastavljen na delove. A to nije ona.

MILF rođena učiteljica

“Dobro je, ali ti to možeš bolje” – deviza je učiteljice o kojoj maštate. Ona vidi sav vaš potencijal i nesebično (i beskompromisno) vas podstiče da date najbolje od sebe. Iscimaće se zbog vas, negovaće vas kad ste bolesni i uopšte, na najbolesniji način će vas podsećati na kevu i probuditi sve vaše edipovske demone. Uvek će vas nešto terati da ustanete kad je vidite da ulazi u prostoriju. I često ćete bežati sa časova. Ali ako budete onaj pametan đak, koji ne mora da buba, nego je prosto nadaren i neodgovoran, čestitaće vam rođendane dugo nakon što je obučila još nekoliko generacija posle vas.

MILF forever young

Nije ona stvarno MILF, osim što, jebiga, jeste. Ova matorka je tinejdžerka u godinama. Nikada nije prestala da voli svoje vršnjake, samo, kad je ona imala 16, oni su imali 21, 22. I kad je imala 26, oni su isto imali 21, 22. I sad kad ima 46, jebiga, isto. Vozi se na energiju mladosti, buntovništvo, stvaralaštvo, potrebu da menja svet i oplemenjuje ga. Ne vidi zašto bi je išta sputavalo da spoji mudrost iskustva sa ludilom tinejdžerstva sad kad joj se može. Njene srodne duše broje se u desetinama. Stara je kao planeta, a njen mladalački duh (da, odvratnog li izraza) obično je najmlađi u gomili mladih. Ona je ta koja gazi sve granice, ako se uopšte zainteresuje da primeti da postoje. Voli svoje momke i jebe joj se što oni umiru od straha. To je dobro za ljude, da se suoče sa svojim strahovima. Da, ona vas smatra ljudima i često zaboravlja da vi to još niste u pravoj meri. Izazvaće vas iz sve snage i ceniće ako skupite petlju da odgovorite na izazov. Šta će vam se desiti pored nje? Sve o čemu ste maštali. I još gomila toga o čemu niste ni sanjali. Ako posustanete, pozajmiće vam rezervni par muda i sačekati da odrastete. Najgore što može njoj da se desi je da umre prirodnom smrću od duboke starosti, dok vas čeka. Ako u međuvremenu ne zaključi da ste užasno omatoreli i zaljubi se u nekog vršnjaka. Opet.

MILF, jer ona to jeste

Sve je preturila preko glave, preživela i nadživela. I zaključila da je još mlada i držeća i da privlači klince kao magnet. Dobro zna koliko vredi zadovoljstvo i spremna je da plati. Mladići joj održavaju ego i kondiciju. A umeju da budu i stvarno korisni. Ne voli drkadžije. Izabraće nekog dobrog i odanog, iako možda nije najlepši u redu pred njenim vratima. Zauzvrat, biće dobra i odana, neće vas smarati i pustiće vas bez drame, kad rešite da je vreme da zbrišete. Ona je carica među milfovima. Ostaćete joj na raspolaganju, poštovaćete je i moći ćete uvek da računate na njeno prijateljstvo.

MILF veštica među caricama

Ludačka, zanosna, opasna, magična mešavina svih kategorija. Žena van vremena. Ona zna. A pokazaće i vama, nek’ vam je Bog u pomoći.

Prethodne tekstove iz serijala “Striptiz za pismene” možete pročitati ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice