Kolega iz Tarzanije objasnio na krajnje pišičan način, ali suštinski istinito. Dama koja je mama (odavno), a spavala bi sa vama (21+). Ali, kao i u svakoj generalizaciji, potkategorije su ono što milfovima (podseća me na elfove, za razliku od milfice, koje asocira na kiflice, pa ću se držati tog oblika) daje očaravajući otklon u odnosu na kategoriju.

MILF iz nužde

Ona je razvedena, ili udovica, deca poodrasla, ima posla preko glave i nema vremena za gluposti. Najradije bi se ponovo udala, tj. imala adekvatnog partnera (vršnjaka ili starijeg), ali adekvatni su najebali. Imaju baj pas, veštački kuk i plaćaju tri alimentacije. Ili, ako ih zdravlje relativno služi, najebali su u mozak. Nikada nisu preboleli razvod ili udovištvo, pa zaziru od žena (još više), tvrde pazar, kukaju jadni ranjeni u srce (ma u mozak, bre) i traže suknju veličine svadbarskog šatora, da se pod nju udobno zavuku. Ne traže oni opscene izazove pod suknjom, da se razumemo, već sigurnost, majčinsku brigu i pažnju koja treba da ih izleči (pošto poseta psihijatru ne dolazi u obzir, a ne bi ni pomogla). Dakle, skloni glupostima, preko svake mere.

Pošto je već usvajala šugave pse i ćorave mačiće, zrela žena u punoj snazi zna za jadac, sa uzdahom odbacuje svoju sopstvenu potrebu za sigurnošću, zajedništvom i zaštitom i prinuđena zakonom ponude i potražnje, obraća pažnju na mlađahnog trenera, instruktora vožnje i učitelja klavira svog sina. Strpite se malo, za koju godinu, ona će i dalje biti MILF do jaja, a obratiće pažnju i na sinovljeve drugare. Saterana u kliše raspuštenice ili vesele udovice, ona nije presrećna zbog svog izbora, ali pošteno uživa u njemu. Ona zna da je vršnjacima potrebna vijagra iz zaleta, a da momcima samo treba prilika. Osećanja? Možda bi volela da može da voli tog klinca, ali više ceni njegovu dostupnost i potenciju. A onaj gospodin čija je glupost natera da svaki put uzdahne, neka nađe neku mlađu da ga neguje posle ugradnje četvrtog stenta.

64416 MadonnaInternajpg Striptiz za pismene: WTF is MILF?

Večno mlada, carica, ili joj se prosto može?

MILF po difoltu

Bilo da je udata, razvedena ili već ima mlađeg dečka, ona prosto voli slatkiše. Kolačiće. Piletinu. I to onu ekološku, koja ne izaziva gojenje, nego upravo suprotno – održava vitalnost, obnavlja energiju i zateže mišiće. To je ona teta u čijim je rukama svaki boytoy. I obično se uspešno drži najboljeg dela svoje igračke. U suprotnom, neko će biti rastavljen na delove. A to nije ona.

MILF rođena učiteljica

“Dobro je, ali ti to možeš bolje” – deviza je učiteljice o kojoj maštate. Ona vidi sav vaš potencijal i nesebično (i beskompromisno) vas podstiče da date najbolje od sebe. Iscimaće se zbog vas, negovaće vas kad ste bolesni i uopšte, na najbolesniji način će vas podsećati na kevu i probuditi sve vaše edipovske demone. Uvek će vas nešto terati da ustanete kad je vidite da ulazi u prostoriju. I često ćete bežati sa časova. Ali ako budete onaj pametan đak, koji ne mora da buba, nego je prosto nadaren i neodgovoran, čestitaće vam rođendane dugo nakon što je obučila još nekoliko generacija posle vas.

MILF forever young

Nije ona stvarno MILF, osim što, jebiga, jeste. Ova matorka je tinejdžerka u godinama. Nikada nije prestala da voli svoje vršnjake, samo, kad je ona imala 16, oni su imali 21, 22. I kad je imala 26, oni su isto imali 21, 22. I sad kad ima 46, jebiga, isto. Vozi se na energiju mladosti, buntovništvo, stvaralaštvo, potrebu da menja svet i oplemenjuje ga. Ne vidi zašto bi je išta sputavalo da spoji mudrost iskustva sa ludilom tinejdžerstva sad kad joj se može. Njene srodne duše broje se u desetinama. Stara je kao planeta, a njen mladalački duh (da, odvratnog li izraza) obično je najmlađi u gomili mladih. Ona je ta koja gazi sve granice, ako se uopšte zainteresuje da primeti da postoje. Voli svoje momke i jebe joj se što oni umiru od straha. To je dobro za ljude, da se suoče sa svojim strahovima. Da, ona vas smatra ljudima i često zaboravlja da vi to još niste u pravoj meri. Izazvaće vas iz sve snage i ceniće ako skupite petlju da odgovorite na izazov. Šta će vam se desiti pored nje? Sve o čemu ste maštali. I još gomila toga o čemu niste ni sanjali. Ako posustanete, pozajmiće vam rezervni par muda i sačekati da odrastete. Najgore što može njoj da se desi je da umre prirodnom smrću od duboke starosti, dok vas čeka. Ako u međuvremenu ne zaključi da ste užasno omatoreli i zaljubi se u nekog vršnjaka. Opet.

MILF, jer ona to jeste

Sve je preturila preko glave, preživela i nadživela. I zaključila da je još mlada i držeća i da privlači klince kao magnet. Dobro zna koliko vredi zadovoljstvo i spremna je da plati. Mladići joj održavaju ego i kondiciju. A umeju da budu i stvarno korisni. Ne voli drkadžije. Izabraće nekog dobrog i odanog, iako možda nije najlepši u redu pred njenim vratima. Zauzvrat, biće dobra i odana, neće vas smarati i pustiće vas bez drame, kad rešite da je vreme da zbrišete. Ona je carica među milfovima. Ostaćete joj na raspolaganju, poštovaćete je i moći ćete uvek da računate na njeno prijateljstvo.

MILF veštica među caricama

Ludačka, zanosna, opasna, magična mešavina svih kategorija. Žena van vremena. Ona zna. A pokazaće i vama, nek’ vam je Bog u pomoći.

Prethodne tekstove iz serijala “Striptiz za pismene” možete pročitati ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments