Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Pod neodoljivim treptajima gradskog svetla jedna ekipa sa Metropoliten Univerziteta pokrenula je koktel magiju. Studenti prve godine ovog Univeriziteta u klasi profesora Ane Vasiljević prihvatili su se izazova da vrate duh i vreme koktela i to preko haljina. Inspirisani filmom “Veliki Getsbi” napravili su editorijal pod nazivom “Truth of lips”, a koju istinu skriva ova kolekcija pokušaćemo da otkrijemo.

Ovaj jedinstveni editorijal je nadasve drugačiji i miriše na nešto novo. Kreativnost se zaigrala, pa su nastale sasvim drugačije haljine no što možemo videti po izlozima u gradu.

Crna boja dominira, baš kao u doba crno-bele slike. Ukoliko ste nostalgičan tip koji čezne za davnim vremenima, ova kolekcija vratiće vas u dvadesete godine.

Voleli bismo da čujemo vaš komentar na ove haljine koje su umetnička dela poklon svima nama da u njima vizuelno uživamo.

A ako se pitate kuda će vas ova avantura odvesti, tamo gde glavnu ulogu igraju kreatori ovog magičnog filma, a oni su: za režiju zadužen Aleksandar Čelar, fotografisao Stefan Koković, za muziku Aleksandar Predragović, šminkala Ena Jović, umetnički stilista Ana Vasiljević, frizure radila Kristina Jeremić, na čelu sa Univerzitetom Metropolitan i modelom Katarinom Pavlović.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da vam predstavimo umetnička dela i haljine od papira koje su delo Madlene Domazet, Teodore Cvetković, Katarine Vučetić i Jelene Vučković.

Čekamo vas u dvadesetim godinama. Jedino što je potrebno za transportaciju jeste da bacite pogled na video koji sledi, a zatim i slike iz Metropoliten University kolekcije.

114 Studenti Metropolitan Univerziteta svojom kolekcijom vraćaju duh koktela 210 Studenti Metropolitan Univerziteta svojom kolekcijom vraćaju duh koktela 39 Studenti Metropolitan Univerziteta svojom kolekcijom vraćaju duh koktela

Violeta Stojanović

Editors choice